Resultaten

1 - 10 van de 416 Resultaten
Toon producten van Rijswijk
 • Graafvergunning (kabels en leidingen)

  Ieder die de straat, berm of plantsoen wil openbreken voor het uitvoeren van werken aan leidingen of voor het aanbrengen van ondergrondse objecten moet u een vergunning aanvragen.

 • Boom beplakken of betimmeren

  Het is verboden gemeentelijke bomen en struiken te beschadigen of te beplakken. U heeft een vergunning nodig als u een spandoek aan een boom wilt vastmaken. Of als u er iets anders in of aan wilt hangen.

 • Attestatie de Vita

  Sommige pensioenfondsen of andere uitkeringsinstanties vragen om een attestatie de vita. Heeft u dit nodig? Haal dan bij de gemeente een attestatie de vita op. Daarmee bewijst u dat u in leven bent. Geef wel aan waarom u de attestatie de vita nodig heeft.

 • Diensten verlenen op straat

  Als u diensten wilt verlenen op straat, moet u hiervoor een vergunning aanvragen. Voorbeelden van diensten zijn: ramen wassen, auto’s schoonmaken en schoenen poetsen.

 • Parkeervergunning bewoners tweede woning

  Als u met een koop- of huurovereenkomst kunt aantonen dat u een tweede woning in Rijswijk in gebruik heeft, en een geldige onttrekkingsvergunning heeft, dan komt u in aanmerking voor een “Parkeervergunning bewoners tweede woning”.

 • Parkeervergunning gehandicapten instellingen aanvragen

  Heeft u een gehandicaptenkaart instellingen (GPK-I)? En wilt u in Rijswijk gratis parkeren op plaatsen waar betaald parkeren geldt? Vraag dan een Gehandicaptenparkeervergunning instellingen aan.

 • Welstandsadvies voor bouwen en verbouwen

  U vraagt een welstandsadvies aan als u een omgevingsvergunning voor het bouwen nodig heeft. Uw bouwplannen moeten namelijk aan de welstandseisen voldoen. Welstandseisen zijn voorwaarden over hoe uw gebouw eruit moet zien. Bijvoorbeeld of een serre of dakk

 • Onttrekkingsvergunning aanvragen

  Wilt u kamers gaan verhuren? Een woning samenvoegen met een andere? Of tijdelijke woningonttrekking aanvragen omdat u een tweede huis heeft? Dan heeft u de onttrekkingsvergunning nodig. Deze vergunning komt voort uit de Huisvestingsverordening juli 2015 v

 • Gokautomaat plaatsen, aanwezigheidsvergunning

  Als u een kansspelautomaat, zoals een fruitautomaat, wilt plaatsen, moet u een vergunning aanvragen. Deze vergunning heet een aanwezigheidsvergunning.

 • Een kind erkennen

  Bent u getrouwd of heeft u een geregistreerd partnerschap met de moeder van het kind? Dan wordt u automatisch de wettelijke ouder. Anders kunt u het kind erkennen bij de gemeente. U wordt dan alsnog de wettelijke ouder. Ook elk volgend kind moet u apart e

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties