Resultaten

1 - 10 van de 196 Resultaten
Toon producten van Schouwen-Duiveland
 • Aansprakelijkstelling

  Als u schade hebt geleden door iets dat de gemeente heeft gedaan, dan kunt u bij de gemeente een schadeclaim indienen.

 • Servicelijn, melding

  Heeft u een melding of een vraag over:AfvalAsbest verwijderenBegraafplaatsenGedenkboomGemeentelijke gebouwenGladheidGroenonderhoudKabels en leidingenMilieuklachtOverlastParkerenRioolonderhoud en -overlastStrandonderhoud (zwerfvuil, afvalcontainers, etcetera)Wegen en verkeerDan kunt u deze doorgeven/stellen aan de Servicelijn.

 • Overlast melden

  Overlast veroorzaakt vaak stress of ergernis. Hondenpoep in het park, zwerfafval op straat, olie op de weg, stankoverlast, vandalisme of uw buurman die midden in de nacht zijn muziek heel hard aanzet. Dit kunt u melden bij de gemeente.

 • Kabels en leidingen, meldingen

  Wanneer een aannemer de straat of stoep open moet maken vanwege het verleggen van kabels en leidingen, dan moet dit aan de gemeente (Servicelijn) gemeld worden.

 • Vergunning of ontheffing, intrekken

  Hebt u in het verleden een vergunning of ontheffing van de gemeente gekregen, maar maakt u hier geen gebruik (meer) van? Dan kunt u deze vergunning of ontheffing intrekken. Hierdoor vervallen de verleende rechten.

 • Ontheffing groepskamperen

  Kamperen mag in Nederland alleen op campings of terreinen die daarvoor zijn aangewezen.Bij een evenement is het mogelijk hiervoor een ontheffing aan te vragen voor het overnachten van de deelnemers en bezoekers.Meer informatie leest u in de Beleidsregels groepskamperen.

 • Gastouderbureau, wijziging

  Via de Rijksoverheid is het geregeld dat u een wijziging gastouderbureau (GOB) kan doen.De houder die het GOB exploiteert, moet deze wijziging doorgeven. U geeft de wijziging door aan de gemeente waarin het gastouderbureau is gevestigd.

 • Onderwijshuisvesting, vergoedingen

  Besturen van scholen kunnen bij de gemeente een verzoek indienen voor de bekostiging van bepaalde voorzieningen in de huisvesting. Hierbij kunt u denken aan nieuwbouw en uitbreiding. De voorzieningen zijn genoemd in de verordening 'Voorzieningen huisvesting Onderwijs Schouwen-Duiveland'.

 • Grafrecht verlengen

  Na afloop van de grafrecht-termijn van de eerste uitgifte, bestaat de mogelijkheid om het grafrecht van een particulier graf of urnenplaats te verlengen. Voor de gemeente Schouwen-Duiveland zijn de regels en voorwaarden te vinden in de Beheersverordening gemeentelijke begraafplaatsen Schouwen-Duiveland.

 • Ontheffing inrijverbod/lengtebeperking

  Vanwege de verkeersveiligheid is op diverse wegen binnen de gemeente een inrijverbod ingesteld. In bijzondere gevallen kunt u een ontheffing van dit inrijverbod aanvragen. Denk hierbij ook aan een ontheffing lengtebeperking.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties