Resultaten

1 - 10 van de 198 Resultaten
Toon producten van Schouwen-Duiveland
 • Aansprakelijkstelling

  Als u schade hebt geleden door iets dat de gemeente heeft gedaan, dan kunt u bij de gemeente een schadeclaim indienen.

 • Verantwoording subsidie

  Heeft uw organisatie subsidie ontvangen van de gemeente Schouwen-Duiveland? Dan kan het zijn dat u verantwoording moet geven hoe de subsidie besteed is. Zo kunnen we vaststellen of uw organisatie ook daadwerkelijke recht had op deze subsidie.

 • Servicelijn, melding

  Heeft u een melding of een vraag over:AfvalAsbest verwijderenBegraafplaatsenGedenkboomGemeentelijke gebouwenGladheidGroenonderhoudKabels en leidingenMilieuklachtOverlastParkerenRioolonderhoud en -overlastStrandonderhoud (zwerfvuil, afvalcontainers, etcetera)Wegen en verkeerDan kunt u deze doorgeven/stellen aan de Servicelijn.

 • Overlast melden

  Overlast veroorzaakt vaak stress of ergernis. Hondenpoep in het park, zwerfafval op straat, olie op de weg, stankoverlast, vandalisme of uw buurman die midden in de nacht zijn muziek heel hard aanzet. Dit kunt u melden bij de gemeente.

 • Kabels en leidingen, meldingen

  Wanneer een aannemer de straat of stoep open moet maken vanwege het verleggen van kabels en leidingen, dan moet dit aan de gemeente (Servicelijn) gemeld worden.

 • Vergunning of ontheffing, intrekken

  Hebt u in het verleden een vergunning of ontheffing van de gemeente gekregen, maar maakt u hier geen gebruik (meer) van? Dan kunt u deze vergunning of ontheffing intrekken. Hierdoor vervallen de verleende rechten.

 • Gemeentelijke gebouwen, meldingen

  De gemeente Schouwen-Duiveland heeft meerdere gebouwen in haar bezit. Ziet u dat er graffiti op een gemeentelijk gebouw is gespoten of dat er vernielingen zijn gepleegd aan een gebouw waarvan u denkt dat het gemeentelijk eigendom is? Dan kunt u hier melding van maken.

 • Gastouderbureau, wijziging

  Via de Rijksoverheid is het geregeld dat u een wijziging gastouderbureau (GOB) kan doen.De houder die het GOB exploiteert, moet deze wijziging doorgeven. U geeft de wijziging door aan de gemeente waarin het gastouderbureau is gevestigd.

 • Ontheffing gebruik metaaldetector

  Gebruikt u een metaaldetector voor het doen van opgravingswerkzaamheden op het grondgebied van de gemeente Schouwen-Duiveland? Dan heeft u een ontheffing nodig.U heeft geen ontheffing nodig op het met borden aangegeven strand tussen de strandovergangen 't Oude Vuur en Brouwersdam 2.

 • Onderwijshuisvesting, vergoedingen

  Besturen van scholen kunnen bij de gemeente een verzoek indienen voor de bekostiging van bepaalde voorzieningen in de huisvesting. Hierbij kunt u denken aan nieuwbouw en uitbreiding. De voorzieningen zijn genoemd in de verordening 'Voorzieningen huisvesting Onderwijs Schouwen-Duiveland'.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties