Resultaten

1 - 10 van de 170 Resultaten
Toon producten van Sliedrecht
 • Bingo organiseren

  Als u een bingo wilt organiseren, moet u daarvan, minimaal 14 dagen (of 2 weken) van tevoren een mededeling doen aan de gemeente. Er geldt een aantal regels U heeft als vereniging een vergunning nodig voor het organiseren van een klein kansspel, zoals een bingo.  

 • Afvalwijzer

  De afvalwijzer geeft u informatie over afvalscheiding en nuttige tips. De afvalwijzer bevat een kalender metinformatie over de ophaaldagen voor gft- en restafval, plastic verpakkingsmateriaal en oud papier op uw adres. Ook vindt u op de afhaalwijzer informatie over de wijkindeling en belangrijke adressen en telefoonnummers.  

 • Echtscheiding, inschrijven

  Als u wilt scheiden, heeft u een advocaat of procureur nodig. Deze dient voor u een echtscheidingsverzoek bij de rechtbank in. Zodra de procedure is afgerond stuurt uw advocaat de stukken naar de gemeente om de echtscheiding in te laten schrijven in het register van de burgerlijke stand. Afhandeling Wij schrijven uw echtscheiding binnen 3 werkdagen in.

 • Afvalstoffen lozen op riolering

  Het is niet toegestaan om buiten het riool afvalwater te lozen.  

 • Bibliotheek

  De gemeente Sliedrecht beschikt over één bibliotheek. Dit is een vestiging van de Bibliotheek AanZet, waar je kunt kiezen uit oneindig veel boeken, luisterboeken, cd’s, dvd’s en tijdschriften. Daarnaast kun je als lid profiteren van digitale diensten zoals e-books, eMuziek, eLuisterboeken, gratis wifi en de BiebApp. Maar dat is nog niet alles! De bibliotheek is ook de plek waar je je favoriete auteur ontmoet, de beste films ziet en de leukste workshops bijwoont. Bovendien heb je als lid veel Voordeel met je Biebpas. Bij de Bibliotheek AanZet kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Of je nu veel of weinig leest, er is altijd een biebpas die bij je past.  

 • Demonstratie of betoging houden, melding

  Het houden van een betoging of demonstratie is op grond van de wet Openbare Manifestaties toegestaan.Om de orde tijdens een betoging of demonstratie te kunnen handhaven is het nodig dat u de gemeente tijdig (minimaal 2 dagen van tevoren) in kennis stelt van uw plannen.  

 • Bezwaarschrift indienen

  Als u het als burger of bedrijf niet eens bent met een besluit van een gemeentelijk bestuursorgaan (bijvoorbeeld het college van burgemeester en wethouders, de burgemeester of de raad), kunt u in veel gevallen een bezwaarschrift indienen tegen het genomen besluit. U moet dan wel een rechtstreeks belang hebben bij het genomen besluit. Het besluit zelf of de bekendmaking in de krant geeft hierover meer informatie.  

 • Aansprakelijkstelling

  Wanneer u meent schade te hebben geleden als gevolg van gemeentelijk handelen of door gebreken in het onderhoud van gemeentelijke objecten (wegen, pleinen, openbaar groen, bouwwerken, etc.) dan kunt u de gemeente aansprakelijk stellen. Bij gebleken aansprakelijkheid van de gemeente kunnen uw kosten vergoed worden.

 • Kinderboerderij

  Een bezoekje aan de kinderboerderij “De Charlotte van Bijlandthoeve” is de moeite waard. De kinderboerderij is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar Op de boerderij zijn verschillende grote en kleine dieren. Er is een ezel, een paard, een varken en ook geiten, konijnen, pauwen en kippen ontbreken niet. Binnen vindt u onder meer muizen, cavia´s en ratten.

 • Adoptiebakken

  U kunt als inwoner van Sliedrecht een afvalbak adopteren. De adoptie van afvalbakken zorgt ervoor dat er minder zwerfafval in de wijken en speelplaatsen ontstaat. Voorwaarde is wel dat u minstens 1x per week de afvalbak leegt in uw eigen grijze container.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties