Resultaten

1 - 10 van de 158 Resultaten
Toon producten van Venlo
 • Honden-belasting

  Heeft u één of meer honden, dan betaalt u hondenbelasting. Daarvoor moet u de hond aanmelden bij BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen.

 • Nieuwe rioolaansluiting

  Gaat u een nieuw huis of bedrijfsgebouw bouwen? Vraag op tijd een rioolaansluiting aan bij de gemeente.

 • Monument

  Bent u eigenaar van een (rijks)monument? Dan gelden andere eisen bij onderhoud en een verbouwing dan bij een niet-monumentaal pand. U hebt voor meer zaken een omgevingsvergunning nodig.

 • Verhuizen binnen Nederland

  Verhuist u naar een (ander) adres binnen de gemeente Venlo? Geef uw verhuizing op tijd door, vanaf 4 weken voor uw verhuisdatum of uiterlijk 5 dagen na uw verhuizing. Als u verhuist naar een adres waar al iemand woont, moet u bij het melden van de verhuizing ook bewijzen dat u toestemming hebt voor de verhuizing.

 • Paspoort inwoner Venlo

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het Stadskantoor. Maak hiervoor een afspraak. Na ongeveer een week kunt u uw paspoort zelf afhalen.

 • Tweede paspoort

  Reist u voor uw beroep veel naar landen die met elkaar in conflict zijn? Of heeft u tijdelijk geen paspoort in verband met een visumaanvraag? Dan kunt u een tweede paspoort aanvragen. Voor de aanvraag kunt u een afspraak maken. Na ongeveer een week kunt u het nieuwe paspoort zelf afhalen.

 • Zakenpaspoort

  Heeft u meer ruimte in uw paspoort nodig voor douanestempels en visa? Dan kunt u een zakenpaspoort aanvragen. Dit paspoort is dikker dan een gewoon paspoort. Voor de aanvraag van een zakenpaspoort kunt u een afspraak maken. Na ongeveer een week kunt u het zakenpaspoort zelf afhalen.

 • Paspoort voor vreemdelingen

  Woont u in Nederland, heeft u geen Nederlandse nationaliteit, maar wel een Nederlandse verblijfsvergunning type I of II? Dan kunt u een vreemdelingenpaspoort aanvragen. Voor het aanvragen van een vreemdelingenpaspoort kunt u een afspraak maken.

 • Paspoort voor vluchtelingen

  Woont u in Nederland en heeft u een vluchtelingenstatus? Dan heeft u een vluchtelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland wilt. Voor het aanvragen van een vluchtelingenpaspoort kunt u een afspraak maken. Na ongeveer een week kunt u uw paspoort zelf afhalen.

 • ID-kaart inwoner Venlo

  Een ID-kaart vraagt u persoonlijk aan in het Stadskantoor. Maak hiervoor een afspraak. Na ongeveer een week kunt u uw nieuwe ID-kaart zelf afhalen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties