Resultaten

1 - 10 van de 42 Resultaten
Toon producten van Waterschap Noorderzijlvest
 • Aanpassing schouwkaart

  Schouw vindt ieder jaar plaats in november en december. Schouwen betekent dat het waterschap controleert of de (aanliggende) eigenaren de sloten goed onderhouden. Aanvraagformulier Verzoek aanpassing schouwkaart(en).

 • Aanvragen MIA\Vamil subsidie

  Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Dat kan met de Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

 • Agrarische activiteiten in het Activiteitenbesluit

  Praktische informatie over de agrarische activiteiten in het Activiteitenbesluit. Op deze site staan de geldende regels eenvoudig en overzichtelijk weergegeven

 • Agrarische Nieuwsbrief

  Het waterschap Noorderzijlvest geeft de nieuwsbrief 'Boerderij en Water' uit.

 • Belastingaanslag

  Woont u in het gebied van waterschap Noorderzijlvest? Of bent u eigenaar van een woning, gebouw of grond in het gebied? Dan krijgt u een aanslag voor de waterschapsbelastingen. U krijgt deze van het Noordelijk Belastingkantoor.

 • Bezwaar maken

  Bent u het niet eens met een besluit van het waterschap? En heeft dit besluit gevolgen voor u of uw organisatie? Bijvoorbeeld: U mag geen steiger aanleggen bij een watergang en u bent het daar niet mee eens. Stuur dan het digitaal formulier Bezwaarschrift naar het dagelijks bestuur.

 • Bezwaar maken tegen een belastingbesluit

  Vindt u dat uw aanslag voor de waterschapsbelasting niet klopt, bijvoorbeeld omdat hij gebaseerd is op verkeerde gegevens? Of vindt u dat de aanslag niet terecht aan u is opgelegd? Dan kunt u bezwaar maken bij het noordelijkbelastingkantoor.nl.

 • E-herkenning op Tenderned

  ‘Nieuwe’ ondernemingen in Tenderned moeten eerst een E-herkenning aanvragen om te kunnen inloggen in Tenderned. Vanaf 20 december 2014 is het registreren met E-herkenning verplicht voor ondernemingen.

 • Grondwater in uw woning of openbaar gebouw

  Grondwater problemen in uw eigen woning of openbaar gebouw? Dit is geen taak van het waterschap. Neem contact op met de gemeente. Telefoonnummer 14 050 (zonder netnummer) werkdagen van 8.30 - 17.00 uur.

 • Grondwateronttrekking

  Wanneer een vergunning aanvragen bij het onttrekken van grondwater uit een put of bron. De regels met betrekking tot het slaan en het onttrekken van grondwater uit een put of bron op uw land zijn vastgelegd in de Keur van het waterschap Noorderzijlvest.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties