Resultaten

1 - 10 van de 95 Resultaten
Toon producten van Zutphen
 • Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers vanaf 1 juni 2020 tot en met 30 september 2020 (Tozo 2)

  Heeft u als zelfstandig ondernemer door de maatregelen tegen het coronavirus minder inkomsten? Of liquiditeitsproblemen? Het kabinet ondersteunt u met een tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo).

 • Aangifte doen van overlijden

  Als iemand is overleden hebt u in korte tijd veel te regelen. Zo moet u binnen 6 dagen na het overlijden aangifte doen.

 • Aangifte doen van overlijden als begrafenisondernemer

  Begrafenisondernemers en uitvaartverzorgers kunnen online aangifte doen van een overlijden. Als u online aangifte doet, heeft u de volgende gegevens nodig: A-verklaring digitaal, zodat u deze toe kunt voegen aan de aangifte BSN van overledene De geboortedatum en achternaam van de overledene Online afrekenen kan alleen met i-Deal.

 • Aansprakelijkstelling gemeente

  Heeft u schade opgelopen door gemeentelijk handelen of juist het nalaten daarvan? Bijvoorbeeld door gebreken aan de weg of omdat de gemeente vergeten is om waarschuwingsborden te plaatsen bij een wegopbreking? Dan kunt u de gemeente hiervoor aansprakelijk stellen.

 • Aanvraag inkomensondersteuning (onderdeel Tozo)

  Onderdeel van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) is een inkomensondersteuning voor maximaal 3 aaneengesloten maanden in de periode van 1 maart 2020 tot en met 31 augustus 2020.

 • Aanvraag lening bedrijfskapitaal (onderdeel Tozo)

  Onderdeel van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) is een lening voor bedrijfskapitaal. Ondernemers die vanwege de coronacrisis liquiditeitsproblemen hebben, kunnen de regeling aanvragen.

 • Achternaam kind

  Ouders mogen kiezen of hun 1e kind de achternaam krijgt van de moeder of van de vader. Kiest u bijvoorbeeld de naam van de vader, dan krijgen al uw volgende kinderen uit deze relatie ook deze naam. Hiermee blijft er in het gezin eenheid in de naam. De naamskeuze kan niet meer worden teruggedraaid.

 • Adresonderzoek

  Staat er iemand op uw adres ingeschreven die daar niet (meer) woont? Krijgt u bijvoorbeeld steeds post voor oude bewoners of weigert iemand zich uit te schrijven? Dan kunt u de gemeente vragen een adresonderzoek te starten.

 • Afschrift of uittreksel burgerlijke stand

  De burgerlijke stand maakt akten op van belangrijke gebeurtenissen in uw leven. Zoals geboorte, huwelijk, echtscheiding, geregistreerd partnerschap, beëindiging geregistreerd partnerschap en overlijden. U kunt een afschrift (bijvoorbeeld geboorteakte of huwelijksakte) of uittreksel (internationaal) van deze akten aanvragen bij de gemeente waar de akte is opgemaakt.

 • Afstand doen van de Nederlandse nationaliteit

  Wilt u geen Nederlander meer zijn? Dan kunt u een 'verklaring van afstand' afleggen. Deze verklaring moet door u en (namens) de burgemeester worden ondertekend. U verliest dan automatisch het Nederlanderschap.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties