Zoekresultaat

364 Resultaten
Toon producten van Leeuwarden
 • Archeologie

  In de gemeente Leeuwarden is veel cultuurhistorisch- en archeologisch erfgoed. Het meest bekend zijn de terpen. Archeologische resten, die nog aanwezig zijn in de bodem, willen we zoveel als mogelijk behouden en beleefbaar en zichtbaar maken voor iedereen.

 • Subsidies voor Groene Daken, afkoppelen regenwater en IBA's

  Woont u in de gemeente Leeuwarden, dan kunt u gebruik maken van een aantal stimuleringsregelingen.

 • Tweede paspoort

  Reist u veel, ook naar landen die met elkaar in conflict zijn? Of kunt u tijdelijk niet over uw paspoort beschikken in verband met een visumaanvraag? U kunt dan een tweede paspoort aanvragen. U maakt daarvoor een afspraak. U moet wel aantonen dat u het tweede paspoort nodig hebt.

 • Zakenpaspoort

  Gaat u vaak naar het buitenland? Dan is het zakenpaspoort misschien iets voor u. Het heeft meer pagina's dan het gewone paspoort. U vraagt een zakenpaspoort persoonlijk aan bij uw gemeente. Daarvoor kunt u een afspraak maken. Na ongeveer een week kunt u uw zakenpaspoort afhalen.

 • Nederlander worden

  U kunt op twee manieren Nederlander worden: door naturalisatie of door optie. U vraagt de Nederlandse nationaliteit aan bij de gemeente.

 • Contact

  Wilt u ergens naar informeren of wilt u langskomen? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

 • Betalingsregeling

  De meest makkelijke manier om de aanslag te betalen is via een automatische incasso. Dan wordt de aanslag automatisch in 8 maandelijkse termijnen betaald. Wilt u dit niet, of wilt u in minder dan 8 termijnen betalen? Dan kunt u een betalingsregeling aanvragen.

 • Subsidie facilitering vrijwilligersorganisaties financiële hulpverlening

  De subsidie facilitering vrijwilligersorganisaties financiële hulpverlening heeft als doel om vrijwilligersorganisaties die financiële hulpverlening bieden aan inwoners en leerlingen op de scholen van de gemeente Leeuwarden te ondersteunen.

 • Leegstaande woonruimte verhuren

  Staat uw woning te koop en leeg? Met een vergunning op grond van de leegstandwet kunt u de woning tijdelijk verhuren.

 • Wijken en dorpen

  Iedereen woont graag in een prettige leefomgeving met schone straten, voldoende parkeerplaatsen en speelplaatsen. Een wijk of dorp waar u op een prettige manier contact met elkaar heeft en waar het ’s avonds veilig is. Wijkorganisaties, wijkpanels en dorpsbelangen zetten zich daar samen met de gemeente Leeuwarden voor in.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Leeuwarden

Geen verfijning beschikbaar.

Acties