Zoekresultaat

534 Resultaten
Toon producten van Neerijnen
 • Ontheffing aanvragen voor bijzonder transport

  Er zijn regels opgesteld over goederenvervoer. Bijvoorbeeld over hoe lang en breed de lading die u vervoert, mag zijn. Het is verboden om goederen te transporteren die te lang of te breed zijn. Wilt u toch grotere goederen vervoeren? Vraag dan een ontheffing aan. Er zijn verschillende...

 • Milieumelding

  Bedrijven die schade kunnen veroorzaken aan het milieu, moeten een milieumelding doen. Dit zijn bijvoorbeeld cafés, restaurants, garages, transportbedrijven, tankstations en winkels.

 • Inschrijven als woningzoekende

  Als u op zoek bent naar een huurwoning, kunt u zich inschrijven als woningzoekende. U maakt dan kans op een sociale huurwoning. Deze woonruimte is vooral bedoeld voor mensen tot een bepaald inkomen. Als u meer verdient, komt u niet in aanmerking.

 • Woningzoekende, urgentieverklaring

  U kunt een urgentieverklaring aanvragen als u dringend op zoek bent naar een huurwoning. Deze verklaring is er alleen voor noodgevallen. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een nieuwe woning na brand, of u bent net gescheiden en kunt de woonlasten voor u en uw kinderen niet meer betalen.

 • Bestemmingsplan, inzage

  beheersverordening bestemmingplan gemeentelijke plannen inzien bestemmingsplan publicatie structuurvisie ter inzage visie leggen

 • Woning als tweede woning gebruiken

  Het is verboden om zonder vergunning een woning als tweede woning te gebruiken. Hiermee beschermt de gemeente de woningvoorraad voor de lokale bevolking.

 • Woning voor andere doeleinden gebruiken

  Als u een woning op een andere manier wilt gebruiken, moet u een vergunning aanvragen. Bijvoorbeeld als u:

 • Bestemmingsplan, afwijking

  Als u een bouwplan heeft, moet u controleren of uw plannen in het bestemmingsplan van de gemeente passen. Ook als u alleen met een deel van het gebouw aan de slag wilt, zoals een schoorsteen, balkon of erker. Controleer ook het bestemmingsplan als u een bestaand gebouw op een andere manier...

 • Pand als woning gebruiken, vergunning

  Het is verboden een gebouw dat geen woning is te gaan gebruiken als woning. Wilt u dit toch? Dan moet u een vergunning aanvragen.

 • Monument verbouwen

  U wilt een monument verbouwen, herstellen of aanpassen. Soms heeft u daar een vergunning voor nodig. Dit is een omgevingsvergunning voor een monument.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Neerijnen

Geen verfijning beschikbaar.

Acties