Zoekresultaat

128 Resultaten
Toon producten van Westerwolde
 • Weekmarkt

  In Sellingen, Ter Apel en Vlagtwedde zijn wekelijks markten. Als u een plek wilt op een van deze markten, heeft u een standplaatsvergunning nodig. Hiervoor belt u met de gemeente.

 • Studiefonds schooljaar 2018/2019

  Heeft u een laag inkomen en kunt de (reis)kosten voor uw opleiding of de opleiding voor uw kind niet betalen? Dan kan het Studiefonds van de provincie Groningen misschien helpen. U kunt het Studiefonds tot en met 31 augustus 2019 aanvragen voor het schooljaar 2018/2019.

 • Attestatie de vita

  U vraagt een Attestatie de vita aan als een buitenlandse organisatie een bewijs nodig heeft dat u in leven bent. U vraagt dit persoonlijk aan zodat de ambtenaar van de burgerlijke stand kan vaststellen dat u leeft op het moment dat het document wordt opgemaakt.

 • Fonds Wonen en Leven

  Wilt u in aanmerking komen voor een bijdrage uit het Fonds Wonen en Leven? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

 • Boom kappen

  Als u een boom wilt kappen heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Neem hiervoor eerst contact met ons op. Samen kunnen we uw situatie bespreken en u adviseren.

 • Sloopmelding

  Wilt u een pand slopen? Of een gedeelte daarvan? Meestal heeft u geen vergunning nodig. Wel moet u het melden bij de gemeente als u meer dan 10m3 sloopafval verwacht. Of als er asbest vrijkomt. Dit doet u via het online Omgevingsloket. De melding moet ten minste 4 weken voor u wilt beginnen bij ons binnen zijn.

 • Herfstbladeren inzamelen

  Inmiddels is de herfst alweer voorbij en hebben we onze bladkorven weer verwijderd. Wel halen we op dit moment nog losliggend blad op.

 • Rioolaansluiting

  De gemeente verzorgt de aansluiting van uw woning, bedrijf of gebouw op het rioolstelsel. Dit betekent dat we vanaf het hoofdriool tot aan het aansluitpunt op uw terrein aanleggen. Een aansluiting vraagt u 8 weken voor de aansluitdatum aan via onderstaand formulier. De aansluiting vanuit uw woning of gebouw tot de erfgrens legt u zelf aan.

 • IdeeĆ«nbus

  Onze ambitie is om in 2035 energieneutraal te zijn. Dat klinkt ver weg, maar er moet nog heel wat voor gebeuren. Als we volledig zelfvoorzienend willen zijn en onze eigen energie moeten opwekken, dan moet iedereen een steentje bijdragen. We hebben uw hulp daarom nodig! Heeft u een idee over duurzaamheid? Laat het ons weten.

 • Inzien bouwtekening

  Voor het inzien van bouwtekeningen, bouwvergunningen of andere bouwinformatie van panden of percelen kunt u een e-mail sturen naar de gemeente. In uw e-mail geeft u aan om welke pand of perceel het gaat, zodat wij de gevraagde informatie kunnen verzamelen. Ook vernemen wij graag hoe u de gevraagde informatie ontvangt.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Westerwolde

Geen verfijning beschikbaar.

Acties