Resultaten

111 - 120 van de 147 Resultaten
Toon producten van Westerwolde
 • Uw mening over de Berichtenbox

  Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Daarom zijn we benieuwd naar uw ervaring met de online Berichtenbox van mijnoverheid.nl. Hieronder vult u de vragenlijst in. Dit kost slechts 2 minuten. Alvast bedankt voor uw reactie!

 • Bijeenkomst voor nieuwe inwoners

  Maandag 7 en donderdag 17 oktober 2019 organiseren wij kennismakingsbijeenkomsten voor onze nieuwe inwoners. Hier nodigen wij u graag voor uit, u kunt kiezen voor 1 van beide avonden. Helaas is het niet meer mogelijk om u aan te melden voor een bijeenkomst.

 • Herfstbladeren inzamelen

  Vanaf 3 oktober plaatsen wij 82 bladkorven op verschillende locaties in de gemeente. In deze korven kunt u het bladafval van gemeentelijke bomen kwijt. Wij proberen alle korven regelmatig te controleren en te legen. Ziet u een volle korf, dan kunt u dit bij ons melden. Wij proberen de korf alsnog binnen 1 week te legen. Wanneer precies is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze vrachtwagens. Het overige bladafval wordt binnen de bebouwde kom zoveel mogelijk opgeruimd door Wedeka en Afeer.

 • Rioolaansluiting

  De gemeente verzorgt de aansluiting van uw woning, bedrijf of gebouw op het rioolstelsel. Dit betekent dat we vanaf het hoofdriool tot aan het aansluitpunt op uw terrein aanleggen. Een aansluiting vraagt u 8 weken voor de aansluitdatum aan via onderstaand formulier. De aansluiting vanuit uw woning of gebouw tot de erfgrens legt u zelf aan.

 • IdeeĆ«nbus

  Onze ambitie is om in 2035 energieneutraal te zijn. Dat klinkt ver weg, maar er moet nog heel wat voor gebeuren. Als we volledig zelfvoorzienend willen zijn en onze eigen energie moeten opwekken, dan moet iedereen een steentje bijdragen. We hebben uw hulp daarom nodig! Heeft u een idee over duurzaamheid? Laat het ons weten.

 • Bouwkavels

  Bent u op zoek naar bouwgrond voor uw woning? Hieronder vindt u het aanbod in onze gemeente. Momenteel hebben we alleen kavels in Blijham. Wilt u meer informatie over de beschikbare bouwkavels? Bel met de gemeente.

 • Uitkering voor oudere en arbeidsongeschikte zelfstandigen (IOAZ)

  Bent u 55 jaar of ouder en wilt u stoppen met uw bedrijf? Maar u bent nog niet pensioengerechtigd? Misschien komt u in aanmerking voor een IOAZ uitkering. Neem hiervoor contact met ons op.

 • Sport en bewegen

  Bent u op zoek naar een geschikte sportclub? Of wilt u een sportief project opzetten of een sporthal of terrein huren? Op deze pagina vindt u alle informatie over sporten en bewegen in Westerwolde.

 • Wmo-pas voor taxivervoer

  Is reizen lastig voor u, bijvoorbeeld omdat u niet meer kunt autorijden en reizen met openbaar vervoer niet lukt? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld een taxipas van de Wmo (Wmo-pas) of een Valyspas. Bel met onze Wmo-consulenten, zij helpen u graag verder.

 • Huisnummering

  Als u een nieuwe woning bouwt, of een bestaande woning of bedrijfspand splitst, dan heeft u een (nieuw) huisnummer nodig. Ook als u 2 woningen met elk een huisnummer samenvoegt, heeft u een nieuw nummer nodig. U belt hiervoor met de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties