Resultaten

121 - 126 van de 126 Resultaten
Toon producten van Zeist
 • Uitstallingen

  U heeft geen vergunning nodig in de gemeente Zeist om een uitstalling te plaatsen als u voldoet aan een paar voorwaarden. Een uitstalling kan zijn een stoepbord, groenten en fruit, een mand met kleding of een kippengrill. Ook een speeltoestel voor kinderen is een uitstalling.

 • Groene leges

  Degene die zich inspant om extra energiezuinig te bouwen, kan in aanmerking komen voor een korting op de leges.

 • Recreatief kamperen

  Wilt u recreatief overnachten op een locatie die daarvoor niet is bestemd (geen officiƫle kampeerplaats)? Dan dient u een ontheffing voor het recreatief overnachten aan te vragen.

 • Ontheffing route gevaarlijke stoffen

  Om het vervoer van gevaarlijke stoffen (denk aan ammoniak, propaan) zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de gemeenteraad een route voor transport van gevaarlijke stoffen vastgesteld. Wilt u buiten deze route gevaarlijke stoffen vervoeren, laden of lossen dan moet u hiervoor een ontheffing aanvragen.

 • Landelijke aanpak adreskwaliteit

  Voor een goede adrescontrole werkt de gemeente mee met de Landelijke Aanpak Adreskwaliteit.

 • Registratie levenloos geboren kinderen

  U kunt uw levenloos geboren kindje laten registreren in de Basisregistratie Personen (BRP). Dit doet u in de gemeente waar u woont. Het maakt niet uit na hoeveel weken zwangerschap uw kindje geboren is en ook niet hoe lang geleden dat was.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties