Resultaten

141 - 143 van de 143 Resultaten
Toon producten van Leidschendam-Voorburg
  • Huishoudelijke ondersteuning

    Heeft u hulp nodig bij het schoonhouden van uw huis? Misschien kunnen huisgenoten, buren of familieleden u helpen. U kunt ook betaalde hulp inschakelen. Lukt dat niet? Misschien komt u dan in aanmerking voor huishoudelijke ondersteuning. Vraag een gesprek aan om over de mogelijkheden te praten.

  • Ontheffing voetgangersgebied Huygenskwartier Voorburg

    Het voetgangersgebied van het Huygenskwartier is verboden voor auto’s, motoren, vrachtwagens, brommers en scooters. Dit wordt met behulp van camera's gecontroleerd. Tussen 7:00 en 11:00 uur mogen auto's, vrachtwagens en motoren hier wel laden en lossen. Met een ontheffing is het bovendien toegestaan om buiten deze tijden met een auto, vrachtwagen of motor het gebied in te rijden. Brommers en scooters mogen nooit in het gebied rijden.

  • Wijziging melden bijstandsuitkering

    Als u een bijstandsuitkering ontvangt, dan moet u een verandering in uw situatie op tijd doorgeven. Bijvoorbeeld als iemand bij u in huis komt wonen of juist weggaat, als u werkt, dure spullen krijgt of als u op vakantie gaat. Doe dit op tijd, anders riskeert u een boete. Een wijziging geeft u door via het mutatieformulier. Dit formulier heeft u ontvangen toen u een uitkering kreeg. U kunt het formulier ook opvragen bij uw consulent.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties