Resultaten

181 - 190 van de 195 Resultaten
Toon producten van Haarlemmermeer
 • Kinderopvang om sociale of medische redenen

  Kunt u door lichamelijke, psychische of sociale problemen tijdelijk niet zelf voor uw kind zorgen? En krijgt u geen kinderopvangtoeslag? Dan kunt u misschien een vergoeding van de gemeente krijgen voor (een deel van) de kosten van kinderopvang. Dit heet een sociaal medische indicatie (SMI).

 • Zo berekent u uw vermogen voor de TONK

  U wilt de TONK aanvragen. In het aanvraagformulier geeft u onder de kop ‘Vermogen’ aan of uw vermogen meer of minder is dan € 31.340 (alleenstaand) of € 62.680 (samenwonend). Hieronder leest u hoe u dit berekent.

 • Erkennen van een kind

  Wilt u een kind erkennen? Dit doet u bij de burgerlijke stand van de gemeente. Dat kan ook als u niet de biologische vader of moeder bent. Doordat u het kind erkent, wordt u de wettelijke vader of duomoeder. Daarmee krijgt u alle rechten en plichten die horen bij het ouderschap.

 • Mobiel betalen voor parkeren in Haarlemmermeer

  U kunt parkeergeld betalen met een app op uw smartphone. Dit heet mobiel parkeren. De app houdt per minuut bij hoelang u heeft geparkeerd. U betaalt alleen de echte parkeertijd en u betaalt automatisch. De gemeente werkt samen met veel landelijke aanbieders van mobiel parkeren.

 • Rolemmers en containers

  Bent u uw rolemmer kwijt? Meld het bij de gemeente. Een andere maat grijze rolemmer of een extra rolemmer? Bel met Meerlanden. In sommige wijken zijn er ondergrondse afvalcontainers. Bij flats en appartementen staan meestal bovengrondse containers. Er zijn verschillende tarieven.

 • Venten

  Wilt u rijdend producten verkopen in de openbare ruimte? En staat u daarbij niet langer dan 10 minuten op dezelfde plaats? Dan bent u aan het venten. Het gaat dan bijvoorbeeld om ijs verkopen met een ijscokar. U hoeft dit niet te melden. Er gelden wel bepaalde voorwaarden.

 • Passport for Dutch residents in Haarlemmermeer

  Are you a Dutch citizen registered at the municipality of Haarlemmermeer? You can apply for a passport or identity card at the town council of Haarlemmermeer. Make an appointment at the civil affairs office in Hoofddorp, Nieuw-Vennep or Schiphol. Call 0900 1852 to make an appointment.

 • Jeugdhulp

  Gaat het thuis of op school niet goed met uw kind en wilt u daar hulp bij? Bijvoorbeeld omdat uw kind moeilijk gedrag vertoont of er een vermoeden van een stoornis is. U gaat scheiden en weet niet hoe het de kinderen te vertellen of u heeft u andere vragen over opvoeden en opgroeien. Dan kunt u hulp krijgen. Ben jij een jongere die thuis of op school problemen heeft? Ook dan kun je geholpen worden.

 • Hulpmiddelen en aanpassingen aan woning

  Heeft u een beperking en woont u zelfstandig? Dan zijn er allerlei mogelijkheden om uw huis aan te passen. Zo blijft u langer zelfstandig en veilig wonen. Ook een rolstoel of aangepaste fiets helpen u om langer zelfstandig te blijven.

 • Vraag en antwoord eigen bijdrage Wmo, beschermd wonen en Wlz

  Hier vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden over de eigen bijdrage voor zorgkosten vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), voor beschermd wonen en de Wet langdurige zorg (Wlz). Ook leest u over de facturatie van zorgkosten via CAK.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties