Resultaten

181 - 190 van de 191 Resultaten
Toon producten van Haarlemmermeer
 • Passport for Dutch residents in Haarlemmermeer

  Are you a Dutch citizen registered at the municipality of Haarlemmermeer? You can apply for a passport or identity card at the town council of Haarlemmermeer. Make an appointment at the civil affairs office in Hoofddorp, Nieuw-Vennep or Schiphol. Call 0900 1852 to make an appointment.

 • Jeugdhulp

  Gaat het thuis of op school niet goed met uw kind en wilt u daar hulp bij? Bijvoorbeeld omdat uw kind moeilijk gedrag vertoont of er een vermoeden van een stoornis is. U gaat scheiden en weet niet hoe het de kinderen te vertellen of u heeft u andere vragen over opvoeden en opgroeien. Dan kunt u hulp krijgen. Ben jij een jongere die thuis of op school problemen heeft? Ook dan kun je geholpen worden.

 • Hulpmiddelen en aanpassingen aan woning

  Heeft u een beperking en woont u zelfstandig? Dan zijn er allerlei mogelijkheden om uw huis aan te passen. Zo blijft u langer zelfstandig en veilig wonen. Ook een rolstoel of aangepaste fiets helpen u om langer zelfstandig te blijven.

 • Stembureau aanmelden

  Op 17 maart 2021 zijn de verkiezing voor de Tweede Kamer. Maar door corona is er een tekort aan stembureaus, omdat scholen en verzorgingshuizen bijvoorbeeld niet kunnen worden gebruikt. Maar u kunt helpen: als u uw ruimte aanmeldt als stembureau, zijn er straks stemlocaties genoeg. Doet u mee?

 • Vraag en antwoord eigen bijdrage Wmo, beschermd wonen en Wlz

  Hier vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden over de eigen bijdrage voor zorgkosten vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), voor beschermd wonen en de Wet langdurige zorg (Wlz) en de facturatie van zorgkosten via CAK.

 • Plaagdieren, ongedierte en dode dieren

  Voor het bestrijden van ongedierte (bijvoorbeeld muizen, zilvervisjes en vlooien) in uw huis of tuin bent u meestal zelf verantwoordelijk. De gemeente bestrijdt wel ratten en kakkerlakken in en om uw huis. Verder richt de gemeente zich op de bestrijding van ongedierte in de openbare ruimte, zoals wespen.

 • U maakt zich zorgen om iemand

  U maakt zich zorgen om iemand in uw omgeving. Bijvoorbeeld omdat diegene niet goed voor zichzelf of voor zijn of haar familie zorgt. Of omdat iemand zich afzondert van familie en vrienden, of extreme denkbeelden uit. Waar kunt u dan terecht?

 • Steiger

  Wilt u een steiger, meerpaal of een aanmeervoorziening plaatsen? Dan heeft u meestal een vergunning van de gemeente én de provincie nodig. Uw steiger, meerpaal of aanmeervoorziening moet ook aan de eisen van Hoogheemraadschap Rijnland voldoen. Controleer of u een vergunning nodig heeft met de vergunningscheck van het Omgevingsloket.

 • Formulier garantstelling

  Het formulier garantstelling vult u in wanneer u iemand uit het buitenland bij u thuis uitnodigt. Een garantstelling helpt diegene om een visum te krijgen. Wilt u daarnaast financieel garant staan voor deze persoon? Ook daarvoor gebruikt u het formulier.

 • Cliëntondersteuning

  Vindt u het moeilijk om met de gemeente een gesprek te voeren over uw situatie? Of heeft u moeite met het invullen van formulieren? En heeft u niemand in uw omgeving die u hierbij kan helpen? Dan kunt u hulp krijgen van een cliëntondersteuner.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties