Resultaten

11 - 20 van de 195 Resultaten
Toon producten van Haarlemmermeer
 • Bijstandsfraude melden

  Denkt u dat iemand in uw omgeving onterecht een uitkering krijgt? Dan kunt u dit op verschillende manieren (anoniem) doorgeven.

 • Gemeentelijke belastingen

  Haarlemmermeer heeft een aantal gemeentelijke belastingen en heffingen. Eigenaren en huurders van een woning of bedrijf krijgen hiervoor elk jaar in februari of maart een aanslag.

 • Coronaloket voor ondernemers

  Corona heeft veel impact gehad op uw onderneming. Lang zoeken naar informatie en regelingen die u kunnen helpen, is dan wel het laatste wat u wilt. Daarom staat op deze pagina alles voor u bij elkaar. Met vragen kunt u natuurlijk ook bij het Ondernemersplein terecht.

 • Omgevingsvergunning en vergunningsvrij bouwen

  Wilt u (ver)bouwen? Dan heeft u misschien een vergunning nodig. Controleer dit met de vergunningscheck. Met dit hulpmiddel van het Omgevingsloket ziet u snel of een aanvraag zin heeft.

 • Erkenning voor geboorte

  Bent u niet getrouwd? Door uw kind te erkennen wordt u de wettelijke vader of duomoeder. Daarmee krijgt u alle rechten en plichten die horen bij het ouderschap. Een kind erkennen doet u bij de burgerlijke stand.

 • Dreigende dakloosheid

  Dreigt u dakloos te worden? In deze onzekere situatie komt er veel op u af. Toch verwacht de gemeente dat u er alles aan doet om dakloosheid te voorkomen. De gemeente biedt wel ondersteuning.

 • Overlijden

  Als iemand in Haarlemmermeer overlijdt, kan iedereen die dat weet daarvan aangifte doen. Meestal is dat de begrafenisondernemer. De gemeente maakt dan een overlijdensakte op.

 • Contact, openingstijden en afspraak maken

  Door corona is bezoek beperkt. Regel uw zaken daarom zoveel mogelijk online. Alleen bij echte spoedgevallen kunt u een afspraak maken om langs te komen. Lees hieronder wanneer iets spoed heeft.

 • Erf- of perceelafscheiding

  Als u een erf- of perceelafscheiding wilt plaatsen heeft u misschien een vergunning nodig. Soms kan het ook vergunningsvrij. U hoeft uw plannen dan alleen te melden bij de gemeente. Controleer met onderstaande vragenlijst of u een vergunning nodig heeft voor uw plannen.

 • WijkLeerbedrijf Haarlemmermeer

  Wil je werken in de thuiszorg, horeca of zie jij jouw toekomst binnen de facilitaire dienstverlening? Wil jij de opleiding Dienstverlening op mbo-niveau 1 of 2 volgen en tijdens de opleiding praktijkervaring opdoen? Dan is het WijkLeerbedrijf Haarlemmermeer misschien iets voor jou!

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties