Resultaten

11 - 20 van de 191 Resultaten
Toon producten van Haarlemmermeer
 • Bijstandsfraude melden

  Denkt u dat iemand in uw omgeving onterecht een uitkering krijgt? Dan kunt u dit op verschillende manieren (anoniem) doorgeven.

 • Ondersteuningsverklaring afleggen

  Politieke partijen die voor het eerst deelnemen aan de verkiezingen, hebben ondersteuningsverklaringen van kiezers nodig. Van 4 januari 2021 tot en met 1 februari 2021 kunt u zo'n verklaring afleggen voor politieke partijen die willen deelnemen aan de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021.

 • Gemeentelijke belastingen

  Haarlemmermeer heeft een aantal gemeentelijke belastingen en heffingen. Eigenaren en huurders van een woning of bedrijf krijgen hiervoor elk jaar in februari of maart een aanslag.

 • Omgevingsvergunning en vergunningsvrij bouwen

  Wilt u (ver)bouwen? Dan heeft u misschien een vergunning nodig. Controleer dit met de vergunningscheck. Met dit hulpmiddel van het Omgevingsloket ziet u snel of een aanvraag zin heeft.

 • Erkenning voor geboorte

  Bent u niet getrouwd? Door uw kind te erkennen wordt u de wettelijke vader of duomoeder. Daarmee krijgt u alle rechten en plichten die horen bij het ouderschap. Een kind erkennen doet u bij de burgerlijke stand.

 • Dreigende dakloosheid

  Dreigt u dakloos te worden? In deze onzekere situatie komt er veel op u af. Toch verwacht de gemeente dat u er alles aan doet om dakloosheid te voorkomen. De gemeente biedt wel ondersteuning.

 • Overlijden

  Als iemand in Haarlemmermeer overlijdt, kan iedereen die dat weet daarvan aangifte doen. Meestal is dat de begrafenisondernemer. De gemeente maakt dan een overlijdensakte op.

 • Erf- of perceelafscheiding

  Wilt u een erf- of perceelafscheiding plaatsen? Dan heeft u misschien een vergunning nodig. Controleer eerst of u een omgevingsvergunning moet aanvragen of dat u alleen een melding hoeft te doen.

 • WijkLeerbedrijf Haarlemmermeer

  Wil je werken in de thuiszorg, horeca of zie jij jouw toekomst binnen de facilitaire dienstverlening? Wil jij de opleiding Dienstverlening op mbo-niveau 1 of 2 volgen en tijdens de opleiding praktijkervaring opdoen? Dan is het WijkLeerbedrijf Haarlemmermeer misschien iets voor jou!

 • Adresonderzoek

  Staat er op uw adres iemand ingeschreven die er niet woont? Of ontvangt u post van vorige bewoners? Dan kunt u de gemeente vragen om een adresonderzoek te starten. De gemeente onderzoekt dan waar deze persoon echt woont.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties