Resultaten

11 - 20 van de 400 Resultaten
Toon producten van Hellendoorn
 • Parkeergarage

  Parkeertarieven: De tarieven voor de parkeergarage Henri Dunant zijn: maandag tot en met zondag van 9.00 tot 21.00 uur is € 1,25 per uur; maandag tot en met zondag tot 9.00 uur gratis parkeren en na 21.00 uur gratis parkeren. maximaal dagtarief  is € 7,50.   Openingstijden:  Inrijden kan van maandag tot en met zondag van 07.00 tot 22.00 uur.

 • Schoolsportactiviteiten

  De basisschoolleerlingen kunnen ieder jaar mee doen aan ongeveer 20 schoolsport toernooien die door de gemeentelijkje sportverenigingen worden georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn: Fietscross Schoolvoetbaltoernooi Schaatsbaan Koningsspelen Reggesurvival

 • Wegafsluiting

  Bij wegafsluitingen als gevolg van werkzaamheden aan de weg of evenementen is het belangrijk dat de de hulpdiensten en weggebruikers daarover geïnformeerd worden. Hierdoor wordt het makkelijker om zijn of haar route naar een bestemming aan te passen zodat zij zo min mogelijk overlast ondervinden van de afsluiting.

 • Terras plaatsen

  Horecaondernemers die een terras willen, moeten voldoen aan de algemene regels voor het plaatsen van terrassen. Ligt uw terras op gemeentegrond? Dan moet u ook huur betalen voor het gebruik van deze grond. 

 • Verkoopdemonstratie houden in horecagelegenheid

  U mag niet zomaar producten verkopen of promoten in uw horecabedrijf. Hiervoor heeft u als eigenaar een vergunning nodig.

 • Aangepast sporten

  Sport en bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend, zeker niet bij de zgn. “kwetsbare groepen” . Gemeente Hellendoorn zet in op bevordering van sport en bewegen door kwetsbare inwoners. Sport en bewegen is van belang om een bijdrage te leveren aan o.a. gezondheid en zelfredzaamheid.

 • Sport- en speluitleen

  Kijk voor een overzicht van alle beschikbare materialen op www.sport-speluitleen.nl en neem het initiatief tot een sportief feestje!  Locatie:De Sport- & Speluitleen is gevestigd aan de Vrugteveensweg 7 te Hellendoorn.  Openingstijden: April t/m september: maandag en vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur

 • Monument slopen

  Als u een gemeentelijk monument wilt slopen, moet u meestal een omgevingsvergunning aanvragen. Dit geldt ook als in het bestemmingsplan staat dat u een omgevingsvergunning nodig heeft. Voor het slopen van niet-monumentale panden moet u een melding doen bij de gemeente.

 • Sporten 't werkt!

  In eerste instantie wordt ingezet op verbetering van fysieke, mentale en sociale gesteldheid en vaardigheden. Dit traject stimuleert tevens voor de arbeidsmarkt relevante capaciteiten, die bijdragen aan toeleiding naar werk. Hierbij valt te denken aan het leren nakomen van afspraken, samenwerken, grenzen verleggen en het vinden van creatieve oplossingen.

 • Vermakelijkhedenretributie

  Een vermakelijkheid is een activiteit, waarbij de eigenaar of organisator van de vermakelijkheid het publiek amusement, verstrooiing, ontspanning of vermaak wil bieden. Als de gemeente daarvoor kosten moet maken in de openbare ruimte, kan er een aanslag vermakelijkhedenretributie worden opgelegd.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties