Resultaten

11 - 20 van de 190 Resultaten
Toon producten van Putten
 • Meld een vermoeden

  Heeft u een vermoeden dat er ergens “iets niet in de haak is”, bijvoorbeeld de aanwezigheid van een hennepkwekerij. Dan kunt u deze vermoedens  anoniem melden via www.meldmisdaadanoniem.nl. 

 • Uitgifte bedrijfsterrein

  Bedrijfsterreinen worden in de regel door de gemeente uitgegeven. Bij gebruik van het bedrijfsterrein bent u gebonden aan voorwaarden, zoals deze onder andere zijn vastgelegd in het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan.

 • Bouw- en grondverklaring

  Soms heeft u voor het aanvragen van een hypotheek een bouw- en grondverklaring nodig. Zo heeft u schriftelijk bewijs over de aanwezigheid van een (gesaneerde) olietank, eventuele bodemverontreiniging of bepalingen uit een bestemmingsplan.

 • Registratie huwelijk trouwen in het buitenland

  Bent u getrouwd in het buitenland? U moet uw huwelijk registreren in Nederland. Dit doet u bij de gemeente waar u staat ingeschreven.

 • Standplaatsvergunning

  Wilt u goederen verkopen of diensten aanbieden vanaf een vaste plek op een openbare plaats of op een openbaar toegankelijk particulier terrein. Dan heeft u een standplaatsvergunning nodig. Standplaatsvergunning online aanvragen Aanvraagformulier standplaatsvergunning downloaden (PDF)

 • Geboorteaangifte

  De geboorte van een kind moet u doorgeven in de gemeente waar het kind is geboren. Dit doet u binnen drie werkdagen. De vader of moeder doet geboorteaangifte. Als dit niet kan, moet iemand die bij de geboorte was aangifte doen. U kunt de geboorteaangifte helemaal online of aan de balie in het gemeentehuis doen. De geboorte online aangeven via DigiD Afspraak maken voor aangeven van de geboorte  Bewijsstukken online geboorteaangifte Voor de online aangifte heeft u nodig: DigiD van de moeder en vader. Verklaring van de verloskundige. Een kopie van een erkenningsakte (als u dat hebt).

 • Aangifte levenloos kind

  Is uw kind na 24 weken zwangerschap levenloos geboren? Dan moet u hiervan aangifte doen bij de gemeente waar het kindje is geboren. U moet het kindje na een zwangerschap van 24 weken begraven of cremeren. Is uw kind voor 24 weken zwangerschap levenloos geboren? Dan mag u aangifte doen, maar dit hoeft niet. Bij de aangifte krijgt u toestemming om het kindje te begraven of te cremeren

 • Vluchtelingenpaspoort

  Hebt u een geldige verblijfsvergunning (type III of IV) en staat u ingeschreven in de basisregistratie personen (BRP), dan kunt u in sommige gevallen een vluchtelingenpaspoort aanvragen. U kunt met het vluchtelingenpaspoort reizen naar alle landen, behalve uw land van herkomst.

 • Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

  Werkgevers en andere organisaties kunnen om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) vragen. In deze verklaring staat dat u geen relevante strafbare feiten op uw naam heeft staan. Deze verklaring is bijvoorbeeld verplicht voor: Onderwijzers Taxichauffeurs Mensen in de kinderopvang Bij een aanvraag voor bijvoorbeeld een visum of werkvergunning kan deze verklaring noodzakelijk zijn. Aanvraagformulier Verklaring omtrent het gedrag downloaden (PDF) Afspraak maken voor het aanvragen van een Verklaring omtrent het gedrag

 • Aanvraag huurtoeslag

  Huurtoeslag is een financiële vergoeding die u voor de huur van uw huis kunt ontvangen. Het bedrag van de huurtoeslag hangt af van uw jaarinkomen en dat van uw eventuele toeslagpartner en medebewoner(s). Een toeslagpartner is bijvoorbeeld een echtgenoot of een geregistreerde partner. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor huurtoeslag? Maak dan een proefberekening op de website van de Belastingdienst. Als er iets in uw situatie verandert, bijvoorbeeld wanneer u verhuist, geef dit door aan de Belastingdienst.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties