Resultaten

11 - 20 van de 195 Resultaten
Toon producten van Schouwen-Duiveland
 • Grafrecht verlengen

  Na afloop van de grafrecht-termijn van de eerste uitgifte, bestaat de mogelijkheid om het grafrecht van een particulier graf of urnenplaats te verlengen. Voor de gemeente Schouwen-Duiveland zijn de regels en voorwaarden te vinden in de Beheersverordening gemeentelijke begraafplaatsen Schouwen-Duiveland.

 • Ontheffing inrijverbod/lengtebeperking

  Vanwege de verkeersveiligheid is op diverse wegen binnen de gemeente een inrijverbod ingesteld. In bijzondere gevallen kunt u een ontheffing van dit inrijverbod aanvragen. Denk hierbij ook aan een ontheffing lengtebeperking.

 • Optreden straatartiest

  U hebt als straatartiest of straatmuzikant geen vergunning nodig.

 • Bestemmingsplan, wijzigen

  Hebt u plannen die niet in het bestemmingsplan passen? Is in het bestemmingsplan een wijzigingsbevoegdheid opgenomen waarmee uw plan wel gerealiseerd kan worden? Dan kunt u het gemeentebestuur verzoeken het bestemmingsplan te wijzigen.

 • Gebruiksverzoek gemeentelijke gebouwen

  Huurt of gebruikt u een gebouw in eigendom van de gemeente? Laat het weten als de gemeente kan helpen met het verbeteren van het gebruik.U kunt bijvoorbeeld een verzoek doen voor het toegankelijk(er) maken van het gebouw voor mindervaliden, het aanvragen van extra verlichting etcetera.

 • Digitaal indienen zienswijze

  Wat vindt u van de voorgenomen besluiten en plannen van de gemeente? U kunt reageren door een zienswijze in te dienen.

 • Strand, melding

  Schouwen-Duiveland staat bekend om zijn prachtige, schone stranden. Om uw verblijf op deze stranden zo prettig mogelijk maken, zorgt de gemeente ervoor dat de stranden schoon blijven. Ziet u echter overvolle afvalcontainers of veel zwerfafval? Dan kunt u dit melden.

 • Vaste ligplaatsen havens

  Wilt u een vaste ligplaats in één van de gemeentelijke havens? Wilt u weten of er een ligplaats beschikbaar is?

 • Straatverlichting, aanvragen

  U kunt bij de gemeente een aanvraag indienen voor het plaatsen van een lichtmast (lantaarnpaal) in de openbare ruimte.Als u een aanvraag indient, beoordeelt de gemeente of op de door u aangegeven locatie een lichtpunt nodig is.

 • Begraafplaatsen, meldingen

  Op Schouwen-Duiveland vinden we het heel belangrijk dat de begraafplaatsen er netjes en onderhouden uitzien. Hebt u een vraag of een melding over het onderhoud van het gras, het knippen van de hagen of het onderhoud van de graven? Dan kunt u deze doorgeven aan de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties