Resultaten

11 - 20 van de 169 Resultaten
Toon producten van Weststellingwerf
 • Koninklijke onderscheiding, lintje

  Als u iemand kent in uw omgeving die een lintje verdient, dan kunt u die persoon voordragen.

 • Briefadres

  Een briefadres is het adres van een andere persoon of van een instelling. Met een briefadres bent u toch bereikbaar voor de overheid als u geen woonadres hebt of als u verblijft in een instelling.

 • Lening

  Hebt u geld nodig en kunt u geen lening van de bank krijgen? U kunt dan bij de Kredietbank Nederland een krediet aanvragen voor bijvoorbeeld sanering van schulden of het doen van noodzakelijke onvoorziene uitgaven.

 • Achternaam kind kiezen

  Bij uw eerste kind kunt u de achternaam zelf kiezen. U kunt uw kind uw eigen achternaam geven of die van uw partner. Alle volgende kinderen van u en uw partner samen krijgen dan automatisch dezelfde achternaam als uw eerste kind. Voor de geboorte of bij de geboorteaangifte legt u de achternaam vast bij de gemeente.

 • Recreatiewoning bewonen

  Wilt u permanent gaan wonen in een woning, (sta)caravan of ander gebouw dat geregistreerd staat als recreatiewoning? Overleg dan eerst met de gemeente of dit kan. Een recreatiewoning is namelijk niet bedoeld voor hoofdverblijf, maar slechts voor recreatief gebruik.

 • Onroerend goed van gemeente kopen, huren of pachten

  De gemeente is eigenaar van onroerend goed, zoals huizen en gebouwen. Wilt u een huis of gebouw van de gemeente kopen, huren of pachten? Dan kunt u dit aanvragen bij de gemeente. Voor meer informatie kunt u contact  opnemen met het Klantcontactcentrum, telefoonnummer: 14 0561.

 • Rolstoel aanvragen

  De gemeente kan u helpen als u zich niet meer zelfstandig kunt verplaatsen. Bijvoorbeeld door een ziekte, een beperking of ouderdom. De gemeente zoekt samen met u naar een oplossing. In bepaalde gevallen kunt u een aanvraag doen voor een rolstoel.

 • Geboorteaangifte

  Ben je vader of moeder geworden? Gefeliciteerd! Tijd om te genieten van de kleine. Vergeet je niet om de geboorte aan ons door te geven? Dit doe je binnen 3 dagen na de geboorte.  Direct regelen Digitaal aangifte doen van de geboorte van je kind Voor het digitaal aangifte doen heb je een DigiD nodig.

 • Afvalwater lozen

  Wilt u met uw bedrijf afvalwater lozen op het gemeentelijk rioleringsstelsel? Neem dan contact op met de gemeente. De gemeente vraagt dan meestal advies aan het waterschap in de regio. Sommige lozingen hoeft u alleen te melden. Voor bepaalde lozingen hebt u een vergunning nodig van de gemeente.

 • Bijstand, jaaropgave

  U krijgt elk jaar een jaaropgave als u een bijstandsuitkering ontvangt. Op deze jaaropgave staat hoeveel (bruto) bijstand u het afgelopen jaar hebt ontvangen. U hebt de jaaropgave nodig voor de aangifte van de inkomstenbelasting. Maar ook voor het aanvragen van studiefinanciering en toeslagen, bijvoorbeeld huurtoeslag.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties