Resultaten

11 - 20 van de 65 Resultaten
Toon producten van Westvoorne
 • Verhuizen naar Nederland

  Als u in Nederland komt wonen, moet u zich inschrijven bij de gemeente. Dit geldt ook als u al eerder in Nederland hebt gewoond.

 • Verhuizen naar buitenland

  Voordat u vertrekt uit Nederland, geeft u uw vertrek (emigratie) door aan de gemeente. U emigreert als u minimaal 8 maanden binnen 1 jaar in het buitenland bent. Deze 8 maanden hoeven niet aan te sluiten op elkaar. 

 • Collecte

  Als u voor een goed doel geld of spullen wilt inzamelen, dan vraagt u een collectevergunning aan bij de gemeente.

 • Achternaam kind kiezen

  Bij uw eerste kind kunt u de achternaam zelf kiezen. U kunt uw kind uw eigen achternaam geven of die van uw partner. Alle volgende kinderen van u en uw partner samen krijgen dan automatisch dezelfde achternaam als uw eerste kind. Voor de geboorte of bij de geboorteaangifte legt u de achternaam vast bij de gemeente.

 • Marktplaats aanvragen

  Wilt u een plaats op één van de weekmarkten van Westvoorne hebben? Dan vraagt u een marktplaatsvergunning aan bij de gemeente. Dit geldt voor de weekmarkt op woensdag in Oostvoorne en op vrijdag in Rockanje. Wanneer er geen plaats meer is, kunt u ook op de wachtlijst geplaatst worden.

 • Trouwen

  Het is jullie dag! Team Burgerzaken helpt u graag bij het regelen van het formele gedeelte van uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. Kijk ook op www.westvoorne.nl/trouwen

 • Kind adopteren

  Als u een kind adopteert, neemt u de zorg en opvoeding over van de biologische ouders. U en het kind worden dan ook wettelijk familie van elkaar.  Om een adoptie aan te vragen, doet u een verzoek bij de rechtbank. U bent verplicht een advocaat in te schakelen.

 • Berm gebruiken

  U mag een berm niet voor iets anders gebruiken dan waarvoor die is bedoeld. Zo mag u er bijvoorbeeld niet zomaar parkeren of kamperen. U hebt hier toestemming voor nodig van de gemeente.

 • Paspoort / identiteitskaart, kwijt of gestolen

  Als uw paspoort of identiteitskaart kwijt is of gestolen, kunt u een nieuwe aanvragen. Bij de gemeente kunt u dit persoonlijk aanvragen. Moet u onmiddellijk op reis? Dan kunt u een noodpaspoort aanvragen bij de Koninklijke Marechaussee.

 • Spandoek ophangen

  Als u een spandoek aan de openbare weg wilt ophangen, hebt u toestemming nodig van de gemeente. Bijvoorbeeld wanneer u een evenement wilt aankondigen of een bepaalde boodschap wilt overbrengen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties