Resultaten

191 - 194 van de 194 Resultaten
Toon producten van Haarlemmermeer
 • Steiger

  Wilt u een steiger, meerpaal of een aanmeervoorziening plaatsen? Dan heeft u meestal een vergunning van de gemeente én de provincie nodig. Uw steiger, meerpaal of aanmeervoorziening moet ook aan de eisen van Hoogheemraadschap Rijnland voldoen. Controleer of u een vergunning nodig heeft met de vergunningscheck van het Omgevingsloket.

 • Cliëntondersteuning

  Vindt u het moeilijk om met de gemeente een gesprek te voeren over uw situatie? Of heeft u moeite met het invullen van formulieren? En heeft u niemand in uw omgeving die u hierbij kan helpen? Dan kunt u hulp krijgen van een cliëntondersteuner.

 • Werkzaamheden Graan voor Visch

  De stoepen en parkeerplaatsen van een groot deel van de wijk Graan voor Visch worden vanaf woensdag 28 april opnieuw bestraat door aannemer Dura Vermeer. Ook komt er een nieuwe blauwe parkeerzone en wordt een blauwe zone uitgebreid. In het deel 14000 en 15000 zijn geen werkzaamheden.

 • Uittreksel Basisregistratie Personen (BRP)

  Heeft u een bewijs nodig dat u in de gemeente Haarlemmermeer woont? Bijvoorbeeld omdat u zich wilt inschrijven voor een woning of uw auto wilt overschrijven. Dan vraagt u een uittreksel uit de Basisregistratie personen (BRP) aan. U doet dit bij de gemeente waar u staat ingeschreven. Aanvragen kan online via DigiD.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties