Resultaten

201 - 203 van de 203 Resultaten
Toon producten van Schouwen-Duiveland
  • Subsidieaanvraag voor isolatie

    Gaat u uw huis isoleren? Dan kunt u misschien wel subsidie van ons krijgen.Uw woning is een grote energievrager en u betaalt daar flinke energiekosten voor. In de toekomst zullen de energieprijzen gaan stijgen. Uit onderzoek blijkt dat om de energievraag kleiner te maken het isoleren van uw woning het grootste effect heeft. Om u daarbij te helpen, stelt de gemeente geld beschikbaar voor woningeigenaren. Door uw woning te verduurzamen helpt u bovendien mee het eiland energieneutraal te krijgen. Dit betekent dat we net zoveel energie opwekken als gebruiken. Dat zorgt er onder andere voor dat we op Schouwen-Duiveland prettig kunnen wonen, werken en recreëren ook in de toekomst. Wanneer kan ik subsidie krijgen?Wilt u uw dak, de gevel of de vloer van uw woning laten isoleren of hr++ glas laten zetten? U kunt in aanmerking komen voor subsidiegeld, als uw huis aan de volgende voorwaarden voldoet:u bent eigenaar van een woning in onze gemeentede woning wordt door u bewoondde woning is gebouwd voor 1975de WOZ-waarde is lager dan € 300.000de aannemer is nog niet begonnen met de werkzaamhedenHoeveel subsidie kan ik krijgen?U kunt eenmalig 30 % van de gemaakte kosten van ons vergoed krijgen met een maximum van € 1.500 per woning. De werkzaamheden moeten door een aannemer uitgevoerd worden. Nadat wij uw aanvraag beoordeeld hebben, ontvangt u van ons een subsidietoekenning met daarop het bedrag wat u maximaal van ons kan krijgen na het afronden van de werkzaamheden.Over het jaar 2019 is door de gemeente in totaal € 100.000 beschikbaar gesteld aan subsidies voor isolatiemaatregelen. Hiervoor geldt de regel op=op!

  • Afval, afvalstoffenheffing en reinigingsrechten

    Bedrijven kunnen kiezen om hun bedrijfsafval via de gemeente Schouwen-Duiveland af te laten voeren. Dit is echter geen verplichting. Bedrijven kunnen kiezen om dit via een commerciële partij te doen. Dit is anders dan bij inwoners en particulieren.Voor bedrijven wordt alleen een vast tarief in rekening gebracht en niet de losse ledigingen. Het vaste tarief is inclusief ledigingen.

  • Vraag aan de gemeente

    Heeft u een vraag aan de gemeente? Zoekt u bijvoorbeeld informatie met betrekking tot een project of uw persoonlijke situatie? Dan kunt u een vraag stellen door te klikken op de knop ‘Stel uw vraag’ in het rechtermenu op deze pagina. U komt dan in een webformulier terecht. Gebruik van dit formulier heeft als voordeel dat u de beantwoording van uw vraag kunt volgen op uw Persoonlijke Internetpagina (Mijn S-D).Geef zo duidelijk mogelijk aan waar uw vraag betrekking op heeft of welke informatie u zoekt. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties