Resultaten

311 - 319 van de 319 Resultaten
Toon producten van 's-Gravenhage
 • Ontheffing beweegbare palen aanvragen

  Voetgangersgebieden in Den Haag zijn afgesloten voor auto's en vrachtwagens door pollers: paaltjes die omhoog en omlaag kunnen. Op vaste tijden (venstertijden) mogen leveranciers deze gebieden wel inrijden. Wilt u buiten de venstertijden naar binnen? Vraag dan een ontheffing aan.

 • Opnieuw inschrijven in de BRP (u heeft al een BSN)

  Heeft u al een BSN, komt u vanuit het buitenland naar Nederland en heeft u eerder in Nederland ingeschreven gestaan? Of bent u uitgeschreven uit de basisregistratie personen (BRP)? Dan moet u zich persoonlijk herinschrijven op stadskantoor Centrum of Escamp als u langer dan 4 maanden in Den Haag gaat wonen. Dit is wettelijk verplicht.

 • Hypotheek bij de Gemeentelijke Kredietbank aanvragen

  Kunt u geen hypotheek krijgen? Of heeft u een eigen huis en kunt u uw hypotheek niet meer betalen? Dan kan de Gemeentelijke Kredietbank (GKB) u misschien helpen met advies of een (nieuwe) hypotheek.

 • Gratis reizen met de Ooievaarspas

  Ontvangt u AOW en heeft u een Ooievaarspas? Lees dan hoe u gratis gebruik kunt maken van het openbaar vervoer in Den Haag.

 • Activiteit in uw wijk aanmelden voor de activiteitenkalender

  In de Haagse wijken zijn elke week allerlei activiteiten. Bekijk wat er te doen is in uw wijk. En organiseert u zelf een activiteit? Meld deze dan aan voor de activiteitenkalender.

 • Reizen naar school: leerlingenvervoer aanvragen

  U bent als ouder of verzorger verantwoordelijk voor het reizen en begeleiden van uw kind naar school. Ook als uw kind een beperking heeft en niet alleen kan reizen. Mogelijk kunt u dan ondersteuning krijgen van de gemeente. Leerlingenvervoer.

 • Vergoeding materiële en/of letselschade aanvragen

  Denkt u dat u schade heeft aan uw eigendom(-men) en/of heeft u een ongeval gehad door schuld van de gemeente? Dan kunt u de gemeente aansprakelijk stellen. In dat geval kunt u de gemeente vragen om een vergoeding van de door u geleden schade.

 • Geregistreerd partnerschap in huwelijk omzetten

  Heeft u een geregistreerd partnerschap en wilt u trouwen met uw geregistreerd partner? Dan kunt u uw geregistreerd partnerschap laten omzetten in een huwelijk. U kunt uw geregistreerd partnerschap laten omzetten in een trouwzaal of direct aan de balie.

 • Financiële bijdrage grootschalige publieksevenementen aanvragen

  De gemeente geeft onder bepaalde voorwaarden een financiële bijdrage aan organisatoren van grootschalige publieksevenementen met economisch voordeel voor de stad. Lees hoe u deze bijdrage kunt aanvragen en welke criteria hiervoor gelden.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties