Resultaten

41 - 50 van de 50 Resultaten
Toon producten van Heumen
 • Erkenning kind voor de geboorte

  Als u uw kind erkent, wordt u juridisch ouder. Dit betekent dat u dan de wettelijke ouder van uw kind bent. Dit kunt al vóór de geboorte doen.

 • Brandveiligheid en (tijdelijk) gebruik bouwwerken en terreinen

  Gebouwen moeten brandveilig worden ge- of verbouwd . Hiervoor gelden landelijke regels die zijn vastgelegd in het Bouwbesluit 2012. De eigenaar of gebruiker van een gebouw is zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan deze voorschriften.

 • Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of organisaties kunnen om een VOG vragen. Bijvoorbeeld als u in de kinderopvang of het onderwijs gaat werken, maar ook als u een wapenvergunning aanvraagt.

 • Achternaam kind kiezen

  Bij uw eerste kind kunt u de achternaam zelf kiezen. U kunt uw kind uw eigen achternaam geven of die van uw partner. Alle volgende kinderen van u en uw partner samen krijgen dan automatisch dezelfde achternaam als uw eerste kind. Vóór de geboorte of bij d

 • Parkeren in de blauwe zone

  In een blauwe zone mag u niet lang parkeren. Als u wilt parkeren in een blauwe zone, bent u verplicht om een parkeerschijf te gebruiken. In een deel van het centrum van Malden is een blauwe zone ingesteld. Hier kunt u maximaal 2 of 3 uur parkeren met uw p

 • Uittreksel Basisregistratie Personen (BRP)

  Een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP) is een officiële verklaring dat u in de gemeente Heumen woont.

 • Geboorteaangifte

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van uw kind! Om dit officieel bekend te maken, doet u binnen 3 dagen aangifte van de geboorte. U doet dit in de gemeente waar uw kind is geboren. 

 • Levenloos geboren kind registreren

  Wanneer een kind levenloos wordt geboren, is dit een groot emotioneel gemis. Als u wilt, kunt u uw kindje laten registreren in de Basisregistratie Personen (BRP). Dit is niet verplicht. U kunt uw kind registreren bij de gemeente waar u woont. 

 • Reizen met kinderen en grenscontroles

  Kinderen kunnen bij reizen naar het buitenland te maken krijgen met grenscontroles. Wanneer zij reizen met een vader of moeder met een andere achternaam, moet de douane vast kunnen stellen dat zij ouder en kind zijn.

 • Leerlingenvervoer

  U kunt bij de gemeente leerlingenvervoer aanvragen voor de vervoerskosten van uw kind. Dit zijn meestal de kosten van openbaar vervoer. Het gaat dan om vervoer tussen uw woonadres en de dichtstbijzijnde school die passend is voor uw kind.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties