Resultaten

81 - 90 van de 101 Resultaten
Toon producten van Boxtel
 • Uittreksel burgerlijke stand

  Heb je een bewijs nodig van een levensgebeurtenis? Vraag dit dan aan bij de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Een levensgebeurtenis is bijvoorbeeld een geboorte, huwelijk of een echtscheiding. Wil je bewijs van zo’n gebeurtenis die in de gemeente Boxtel plaatsvond en ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je een uittreksel (akte) uit de burgerlijke stand online aanvragen.

 • Begraafplaats Munsel

  Niemand denkt graag aan de dood. Toch krijg je tijdens je leven met de dood te maken. Bijvoorbeeld bij het verlies van een dierbare, of als je jouw eigen uitvaart wilt voorbereiden. Mogelijk kies jij of kiezen jouw nabestaanden voor een laatste rustplaats op de gemeentelijke begraafplaats Munsel. De begraafplaats staat bekend om haar rust en respectvolle herdenking. Lees op deze pagina meer informatie over de mogelijkheden die wij op de gemeentelijke begraafplaats Munsel bieden.

 • Leerlingenvervoer

  Gaat jouw kind naar een speciale school voor basis- of voortgezet onderwijs? Of heeft je kind een beperking en vervoer nodig om op school te kunnen komen? Voor een aantal vormen van onderwijs kun je leerlingenvervoer aanvragen. Of een vergoeding voor vervoerskosten ontvangen.

 • Rioolheffing

  Via rioolheffing betaal je mee aan het onderhoud en het goed functioneren van het gemeentelijk rioleringsstelsel. Het bedrag vind je op de jaarlijkse aanslag gemeentelijke belastingen. Ben je het niet eens met de aanslag of kun je deze niet betalen? Maak dan bezwaar of vraag dan kwijtschelding.

 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Ga je werken met vertrouwelijke gegevens, kwetsbare personen, geld of goederen? Dan heb je een VOG nodig. Bijvoorbeeld als je in de kinderopvang of het onderwijs gaat werken. Het Ministerie van Justitie en Veiligheid zorgt voor de VOG's.

 • Bladinzameling

  In de herfst valt er veel blad van gemeentebomen. Wij ruimen het herfstblad op in de openbare ruimte. We werken daarbij in een aantal rondes. Daarom kan het voorkomen dat een hoopje bladeren wat langer blijft liggen. We zorgen dat voor Kerst het grootste deel van het herfstblad is opgeruimd. Ook plaatsen we bladkorven. Veel mensen maken hier gebruik van. Zij verzamelen de bladeren van gemeentebomen die in hun eigen tuin terecht komen. Deze bladeren gooien ze vervolgens in de bladkorven. Van ingezameld blad maken we compost en andere bodemverbeteraars.

 • Adviesraad Sociaal Domein

  De Adviesraad Sociaal Domein geeft advies aan het college van burgemeester en wethouders. Het gaat daarbij om advies over het beleid van de gemeente binnen het sociaal domein. Dat raakt alle onderwerpen die te maken hebben met de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Participatiewet en de Jeugdwet. Bij ieder advies kijkt de adviesraad naar de ervaringen en belangen van de inwoners van Boxtel.

 • Trouwen of geregistreerd partnerschap

  Jullie willen trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan. Een spannende tijd. Bij ons regel je het eenvoudig in een paar stappen. Een huwelijk of partnerschapsregistratie kun je minimaal 2 weken en maximaal 1 jaar vóór de gewenste datum reserveren. Een partnerschapsregistratie is in Nederland bijna gelijk aan een huwelijk. De rechten en plichten tussen gehuwden en tussen partners zijn gelijk. Ook de voorwaarden, eisen en documenten die jullie moeten inleveren zijn gelijk. Wij controleren of jullie mogen trouwen of een geregistreerd partnerschap mogen aangaan. 

 • Milieustraat

  Je kunt bijna al je huishoudelijk afval inleveren bij de milieustraat. Ook hier scheiden wij het afval. Je gooit het afval weg in de containers die daarvoor bestemd zijn. Neem altijd je knipkaart mee. Heb je bedrijfsafval? Dan moet je als ondernemer zelf regelen dat dit op een goede manier wordt ingezameld. 

 • Vluchtelingenpaspoort en vreemdelingenpaspoort

  Heb je een geldige verblijfsvergunning, maar (nog) niet de Nederlandse nationaliteit? Dan kun je in sommige gevallen een vreemdelingenpaspoort krijgen. Bijvoorbeeld wanneer je van jouw eigen land geen reisdocument krijgt. Ben je erkend als vluchteling? Dan kun je een vluchtelingenpaspoort krijgen. Je moet in het bezit zijn van een verblijfsvergunning van jouw toelating als vluchteling. Je kunt met het vreemdelingenpaspoort of vluchtelingenpaspoort reizen naar alle landen, behalve jouw land van herkomst. 

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties