Zoekresultaat

1 - 10 van de 249 Resultaten
Toon producten van Rijssen-Holten
 • Parkeergarage De Hoge Wal, sleutelkaart aanvragen

  De bewoners van de appartementen in het complex De Hoge Wal kunnen een sleutelkaart aanvragen voor de parkeergarage De Hoge Wal.

 • Vrijwilligerswerk, begeleiding

  Vrijwilligerswerk is werk waar u geen geld voor krijgt. Als u tijd over heeft en graag anderen helpt, kunt u vrijwilligerswerk doen. De gemeente ondersteunt en stimuleert dit werk. Bent u langdurig werkloos? U kunt in aanmerking komen voor sociale activering.

 • Ontheffing wegenverkeerswet

  De verkeersregels zijn vastgelegd in de Wegenverkeerswet 1994 (WVW) en in het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 (RVV). De verkeersregels gelden voor iedereen.

 • Klein kansspel organiseren

  Bij een kansspel gokken de deelnemers om iets te kunnen winnen. De prijzen blijven onder een vastgestelde waarde. Voorbeelden van kleine kansspelen zijn bingo, kienen, vogelpiekspel en rad van avontuur.

 • Drugsoverlast melden

  Drugsoverlast is overlast die wordt veroorzaakt doordat mensen drugs gebruiken. Hierbij kunt u denken aan: diefstal vervuiling verstoring van de openbare orde handel in drugs een onveilig gevoel bij omwonenden

 • Toeristenbelasting betalen

  Het nachtregister kunt u inleveren door te mailen naar belastingen@rijssen-holten.nl.

 • Belastingen, belastinggids

  In deze belastinggids treft u informatie aan over het aanslagbiljet gemeentelijke heffingen. Klikt u hier  om de belastinggids in te zien. 

 • Lommerdmarkt

  Jaarlijks organiseert de gemeente 5 lommerdmarkten in de zomervakantie. Op de lommerdmarkt kunnen kinderen, maar ook volwassenen gebruikte goederen/spulletjes verkopen.  In 2020 gaan de lommerdmarkten niet door vanwege de maatregelen in het kader van het coronavirus.

 • Cultuurbudget

  Het Cultuurbudget ondersteunt amateurorganisaties in Rijssen-Holten bij de ontwikkeling en ondersteuning van vernieuwende projecten, activiteiten of investeringen. Deze organisaties behoren werkzaam te zijn op het terrein van kunst en cultuur en een wezenlijke bijdrage te leveren aan het culturele leven in Rijssen-Holten.

 • Structurele subsidie

  Wilt u structurele subsidie aanvragen? Dan kunt u dat online doen met EHerkenning.  U kunt twee soorten structurele subsidie aanvragen: budgetsubsidie en exploitatiesubsidie. De budgetten voor structurele subsidies worden vastgesteld in de begrotingsraad van november. 

Verfijn zoekopdracht

Bevoegd gezag

Acties