Zoekresultaat 1 - 8 van 8 resultaten

 • Paspoort voor vreemdelingen

  U woont in Nederland en heeft een verblijfsvergunning. U heeft niet de Nederlandse nationaliteit en geen vluchtelingenstatus. U heeft geen identiteitsbewijs uit uw land van herkomst. Als u naar het buitenland wilt, heeft u een vreemdelingenpaspoort nodig. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Parkeervergunning mantelzorger

  Voor uw mantelzorger vraagt u een parkeervergunning aan via het Digitaal Parkeerloket. Uw mantelzorger kan met deze vergunning maximaal 120 uur per kwartaal gratis bij u in het vergunningsgebied parkeren.

 • Overloopvergunning

  Als u buiten het vergunningsgebied valt maar binnen 200 meter van een vergunningsgebied woont, kunt u een overloopvergunning aanvragen. Hiermee mag u in het vergunningsgebied parkeren. Een overloopvergunning vraagt u aan via het Digitaal Parkeerloket. Het duurt maximaal 4 weken voordat u de vergunning heeft.

 • Parkeervergunning aanpassen of opzeggen

  U heeft een parkeervergunning. U kunt uw parkeervergunning aanpassen of opzeggen in het Digitaal Parkeerloket. Daar kunt u ook uw kenteken aanpassen. U heeft hiervoor uw DigiD of eHerkenning nodig

 • Parkeervergunning bezoekers

  U woont in een vergunningsgebied en wilt uw bezoek laten parkeren bij u in de buurt. U heeft hiervoor een bezoekersvergunning nodig. Deze vraagt u aan via het Digitaal Parkeerloket. Daarna kunt u de bezoekersvergunning verbinden aan de 2Park app. In deze app kunt u uw bezoek aan- en afmelden.

 • Parkeervergunning inwoners

  Als u woont in een betaald parkeren gebied kunt u een parkeervergunning aanvragen. Dat noemen we een bewonersvergunning. De kosten verschillen per gebied. U vraagt een parkeervergunning aan via het Digitaal Parkeerloket. U heeft hiervoor uw DigiD nodig.

 • Airco of warmtepomp bij uw woning

  U wilt een airco of warmtepomp bij uw huis plaatsen. In de meeste gevallen heeft u hiervoor geen vergunning nodig. Als u wel een vergunning nodig heeft dan vraagt u deze aan via het Omgevingsloket.

 • Algemene subsidie

  U wilt een activiteit organiseren die bijdraagt aan de doelen van de gemeente. Uw activiteit valt buiten de standaard subsidieregelingen. Het kan zijn dat u een algemene subsidie kunt aanvragen.