Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Nieuwsbrief Ondernemend Gennep

    Wilt u als ondernemer op de hoogte blijven van alle actuele informatie over ondernemen in gemeente Gennep? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die u vervolgens per e-mail ontvangt. De nieuwsbrief verschijnt 6 keer per jaar. Onderaan elke nieuwsbrief staat een link waarmee u uw inschrijving kunt wijzigen.

  • Melding openbare ruimte

    Kapot speeltoestel, zwerfvuil op straat, last van ongedierte, rioleringsproblemen, wateroverlast, achterstallig (groen)onderhoud of andere gebreken? U kunt een melding doen op de kaart van onze gemeente via Nedglobe.

  • Subsidie voor afkoppelen van de regenpijp

    Toekomstbestendig waterbeheer is belangrijker dan ooit. Om in de toekomst overlast te voorkomen, de grondwaterspiegel op peil te houden en verdroging te voorkomen, moet er iets gebeuren. Een simpele stap die u thuis kunt nemen, is het afkoppelen van uw regenpijp. Hierdoor stroomt het regenwater niet meer direct naar het riool, maar naar uw tuin, waardoor overstromingen worden voorkomen en uitdroging in de zomer wordt verminderd. Minder tegels in tuin, of andere zogenoemde erfverharders, helpt ook.