Zoekresultaat 1 - 10 van 11 resultaten

 • Kernagenda Deil

  De Dorpsraad Deil met de vrijwilligers van de vier werkgroepen en de gemeente West Betuwe zetten zich sterk in voor prettig wonen en leven in Deil en het buitengebied. De kernagenda is hiervoor een structurele leidraad om de leefbaarheid en toekomstbestendigheid van Deil te kunnen behouden met goede voorzieningen en een bloeiend verenigingsleven.

 • Veelgestelde vragen vluchtelingen uit Oekraïne

  Hier vindt u de veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot vluchtelingen uit Oekraïne.

 • Koninklijke onderscheiding voor 19 inwoners West Betuwe

  De volgende inwoners van de gemeente West Betuwe ontvangen tijdens de lintjesregen of op Koningsdag een Koninklijke onderscheiding.

 • Omgevingsvergunning

  Informatie over het aanvragen van een omgevingsvergunning of het doen van een melding.

 • Publicatie voorgenomen verkopen onroerende zaken

  Bekendmaken van verkoop of verhuur van gebouwen of percelen grond die eigendom zijn van de gemeente. De bekendmakingen staan 3 weken online. Als gemeente verkopen of verhuren we gebouwen of grond die eigendom zijn van de gemeente. De gemeente West Betuwe publiceert de uitgifte van onroerende zaken vanwege de uitspraak van de Hoge raad in het ‘Didam-arrest’ van 26 november 2021. Hieronder kunt u per onroerende zaak het plan en de motivatie van de gemeente West Betuwe zien om een overeenkomst met de betreffende partij aan te gaan. Bent u het hier niet mee eens? Dan kunt u dit binnen de vervaltermijn aangeven.

 • Trouwlocaties

  De trouwlocaties in de gemeente West Betuwe.

 • Kleinschalige woongroep Windvaan 25 in Geldermalsen

  Vragen en antwoorden over de kleinschalige woongroep Windvaan 25 in Geldermalsen.

 • Spijk - Achter het dorpshuis

  Droomt u van een vrijstaande woning? Een comfortabele en unieke plek met alle ruimte voor u en uw gezin? In het dorp Spijk geeft de gemeente West Betuwe drie bouwkavels uit voor de bouw van een vrijstaande woning. De bouwkavels liggen achter dorpshuis De Lindehof. De kavels worden aangeboden via inschrijving en loting.

 • Kernagenda Tricht

  Het platform Tricht Springlevend en de gemeente West Betuwe maken zich, samen met een groep vrijwilligers, sterk voor prettig wonen en leven in Tricht en het buitengebied.

 • Tijdelijke verkeersmaatregelen

  Regel een paar weken voor het afsluiten van een weg of plaatsen van obstakels toestemming. Dat nodig bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden, bouwactiviteiten of evenementen.