Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Belastingen algemeen

  De gemeente heft verschillende soorten belastingen, zoals toeristenbelasting, afvalstoffenheffing, rioolheffing en OZB. U vindt hier wat de belasting kosten zijn en hoe u een automatisch incasso of een betalingsregeling aanvraagt.

 • Afvalinzamelaar HVC

  Afvalinzamelaar HVC haalt het huishoudelijk afval in Stede Broec op. De klantenservice van HVC helpt u graag bij vragen of problemen.

 • Vermissing reisdocument

  Bent u uw paspoort of identiteitskaart kwijt of is het gestolen? Dan kunt u het volgende doen: u kunt de vermissing online melden via het onderstaande formulier of u komt langs bij de gemeente. Wij verwerken in de administratie dat uw paspoort/identiteitskaart vermist is. Als u naar het gemeentehuis komt, maakt u dan eerst een afspraak u vraagt direct een nieuw…

 • Zienswijze indienen

  Bent u het niet eens bent met een besluit wat de gemeente nog moet nemen, oftewel een 'voorgenomen besluit'? Dan kunt u in bepaalde gevallen een zienswijze indienen.

 • Bezwaarschriftencommissie

  Als u bezwaar indient, wordt dit ambtelijk opgepakt of de onafhankelijke bezwaarschriftencommissie kan om advies worden gevraagd. Deze commissie is ingesteld door de burgemeester, burgemeester en wethouders, en door de gemeenteraad voor de door hen genomen besluiten.

 • In- of uitritvergunning aanvragen

  De in- of uitrit is de aansluiting van een pand of stuk grond op de openbare weg. Voor het aanvragen van een in- of uitritvergunning heeft u een omgevingsvergunning nodig. De uitrit moet aansluiten op een parkeerplaats (van minimaal 5 meter bij 2,5 meter) op eigen terrein of een garage. Neem bij twijfel of vragen contact op met het team…

 • Bezwaar en beroep

  De gemeente neemt veel besluiten. Het kan gebeuren dat u het niet eens bent met een besluit. U kunt tegen dit besluit bezwaar maken.