Zoekresultaat 1 - 10 van 19 resultaten

 • Onroerendezaakbelasting (OZB)

  u moet OZB betalen als u op 1 januari van het betreffende belastingjaar eigenaar bent van een woning, bedrijfspand of onbebouwd perceel grond of gebruiker van een bedrijfspand bent.

 • Belastingen algemeen

  De gemeente heft verschillende soorten belastingen, zoals toeristenbelasting, afvalstoffenheffing, rioolheffing en OZB. U vindt hier wat de belasting kosten zijn en hoe u een automatisch incasso of een betalingsregeling aanvraagt.

 • Bijzondere bijstand en minimaregelingen

  Heeft u een laag inkomen en heeft u door bijzondere omstandigheden extra kosten die u niet kunt betalen? Dan kunt u soms een vergoeding aanvragen. 

 • Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

  De Wmo regelt hulp, ondersteuning en voorzieningen voor inwoners.

 • Middelbare scholen

  Op deze pagina vindt u een overzicht van de middelbare scholen in (de regio van) Stede Broec.

 • Publicatie ambtshalve uitgeschreven personen

  De gemeente Stede Broec publiceert de gegevens van inwoners die worden uitgeschreven uit de basisregistratie personen omdat zij met onbekende bestemming zijn vertrokken. Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening is gebleken dat onderstaande persoon/personen niet woonachtig is/zijn op het adres waar hij/zij in de Basisregistratie Personen (BRP) staat/staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van…

 • Eenmalige energietoeslag

  Voor huishoudens met een laag inkomen is het mogelijk om de eenmalige energietoeslag 2023 aan te vragen. Inwoners die aan de voorwaarden voldoen, ontvingen de energietoeslag vorig jaar (2023) automatisch. Wilt u de toeslag ook aanvragen? Dat kan tot 1 juni 2024.  Eenmalige toeslag Inwoners met een inkomen tot 130% van het sociaal minimum (de bijstandsnorm) kunnen een eenmalige energietoeslag…

 • Gratis onafhankelijk advies bij zorg

  U kunt bij diverse organisaties terecht met vragen over maatschappelijke ondersteuning, preventieve zorg, jeugdzorg, onderwijs, welzijn, wonen, werk en inkomen.

 • Eigenaar gezocht

  Het college van burgemeester en wethouders van Stede Broec maakt bekend, dat zij voornemens is om via het toepassen van bestuursdwang de volgende objecten te verwijderen: PlaatsAdresObjectDatum stickerPublicatiedatumGrootebroekZesstedenweg  t.h.v. huisnr. 5zilverkleurige damesfiets Giant22-01-202422-01-2024BovenkarspelBourgondieweg t.h.v. huisnr 170aanhanger22-01-202422-01-2024 op alle objecten is door de gemeente een gele sticker geplakt om in contact te kunnen komen met de eigenaren en/of te waarschuwen eigenaar…

 • Openbaar groen kopen, huren of gebruiken

  Wilt u een stuk gemeentegrond dat aan uw woning, tuin of land grenst gebruiken? Hiervoor heeft u toestemming nodig van de gemeente.