Zoekresultaat 1 - 10 van 13 resultaten

 • Gehandicaptenparkeerkaart aanvragen of verlengen

  Bent u gehandicapt? Kunt u daardoor niet meer dan 100 meter zelfstandig lopen? En is deze beperking minstens 6 maanden of langer? Dan kunt u een gehandicaptenparkeerkaart voor een bestuurder aanvragen. Kunt u naast de korte loopafstand vanwege uw handicap niet zonder continue begeleiding van een bestuurder, dan kunt u een gehandicaptenparkeerkaart voor een passagier aanvragen. Bent u permanent en volledig rolstoelgebonden dan kunt u beide kaarten aanvragen.

 • Subsidie verduurzamen maatschappelijke gebouwen

  Bent u eigenaar van een gebouw met een maatschappelijke bestemming in de gemeente Stede Broec? Dan kunt u bij de gemeente subsidie aanvragen voor het verduurzamen van uw gebouw.

 • Bijzondere bijstand

  Bijzondere bijstand is een uitkering waarmee u extra en bijzondere kosten kunt betalen. De gemeente bepaalt of u hier recht op heeft. De gemeente kijkt naar uw individuele omstandigheden en financiƫle situatie. Het aanvraagformulier Bijzondere bijstand kunt u aanvragen via het contactformulier. Contactformulier Telefonisch aanvragen is ook mogelijk via telefoonnummer 14 0228

 • Kwijtschelding gemeentelijke belastingen

  U kunt in bepaalde gevallen uw belastingen laten kwijtschelden. Bijvoorbeeld als u een laag inkomen heeft, uw heffingen niet kunt betalen of als u geen vermogen of eigen woning heeft.

 • Publicatie ambtshalve uitgeschreven personen

  De gemeente Stede Broec publiceert de gegevens van inwoners die worden uitgeschreven uit de basisregistratie personen omdat zij met onbekende bestemming zijn vertrokken. Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening is gebleken dat onderstaande persoon/personen niet woonachtig is/zijn op het adres waar hij/zij in de Basisregistratie Personen (BRP) staat/staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van…

 • Eigenaar gezocht

  Het college van burgemeester en wethouders van Stede Broec maakt bekend, dat zij voornemens is om via het toepassen van bestuursdwang de volgende objecten te verwijderen: PlaatsAdresObjectDatum stickerPublicatiedatumBovenkarspelBriljant Starstraatrode fiets met witte fietsmand met rode bloemen05-06-202411-06-2024BovenkarspelGraaf Willemstraatzwarte fiets05-06-202411-06-2024BovenkarspelTreffersbronskleurige herenfiets05-06-202411-06-2024BovenkarspelTreffersblauwe racefiets05-06-202411-06-2024 op alle objecten is door de gemeente een gele sticker geplakt om in contact te kunnen komen met de eigenaren…

 • Kindpakket

  Doel van het Kindpakket is dat kinderen mee kunnen doen aan sociale, educatieve en culturele activiteiten. De volgende kosten kunnen worden aangevraagd: contributie voor vereniging (sport, muziek of cultuur) sportattributen/kleding zwemlessen A diploma schoolactiviteiten schoolkosten Vraag Kindpakket aan Zie hieronder bij 'Hoe vraag ik het kindpakket aan?' welke gegevens u bij de hand moet houden.

 • Vergoeding zorgkosten

  Heeft u hoge zorgkosten? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de Wmo. Vergoeding zorgkosten aanvragen Meer informatie

 • Verhuizen vanuit het buitenland

  Komt u vanuit het buitenland in Stede Broec wonen? En verblijft u langer dan 4 maanden in Nederland. Binnen 5 dagen na aankomst in Nederland doet u persoonlijk aangifte bij de gemeente.

 • Subsidies voor activiteiten

  De gemeente verleent subsidies voor activiteiten die bijdragen aan de culturele doelen van Stede Broec. Organisaties kunnen bij de gemeente Stede Broec subsidie voor activiteiten aanvragen, bijvoorbeeld op het gebied van sport, jeugd, cultuur, ontmoeting of evenementen.