Zoekresultaat 1 - 10 van 11 resultaten

 • Gehandicaptenparkeerkaart aanvragen of verlengen

  Bent u gehandicapt? Kunt u daardoor niet meer dan 100 meter zelfstandig lopen? En is deze beperking minstens 6 maanden of langer? Dan kunt u een gehandicaptenparkeerkaart voor een bestuurder aanvragen. Kunt u naast de korte loopafstand vanwege uw handicap niet zonder continue begeleiding van een bestuurder, dan kunt u een gehandicaptenparkeerkaart voor een passagier aanvragen. Bent u permanent en volledig rolstoelgebonden dan kunt u beide kaarten aanvragen.

 • Monument onderhouden en verbouwen

  Voor het onderhouden, verbouwen en slopen van monumentale gebouwen gelden speciale regels.

 • Publicatie ambtshalve uitgeschreven personen

  De gemeente Stede Broec publiceert de gegevens van inwoners die worden uitgeschreven uit de basisregistratie personen omdat zij met onbekende bestemming zijn vertrokken. Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening is gebleken dat onderstaande persoon/personen niet woonachtig is/zijn op het adres waar hij/zij in de Basisregistratie Personen (BRP) staat/staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van…

 • Meedoen-regeling

  Doel van de Meedoen-regeling is om ervoor te zorgen dat minima kunnen deelnemen aan sociaal-culturele activiteiten en de maatschappij.

 • Eigenaar gezocht

  Het college van burgemeester en wethouders van Stede Broec maakt bekend, dat zij voornemens is om via het toepassen van bestuursdwang de volgende objecten te verwijderen: PlaatsAdresObjectDatum stickerPublicatiedatumBovenkarspelGraaf Willemstraat t.h.v. nr. 191aanhanger06-05-202413-05-2024GrootebroekHertog Albrechtstraat t.h.v. nr. 267aanhanger06-05-202413-05-2024BovenkarspelGraaf Willemstraat t.h.v. nr. 197aanhanger06-05-202413-05-2024BovenkarspelGraaf Willemstraat t.h.v. nr. 197motorblok06-05-202413-05-2024BovenkarspelGraaf Willemstraat t.h.v. nr. 197aanhanger06-05-202413-05-2024BovenkarspelKeizerskroonweg t.h.v. nr. 15vouwwagen13-05-202415-05-2024 op alle objecten is door de gemeente een gele…

 • Hulp voor ouders en opvoeders

  Voor vragen of hulp bij opvoeden en opgroeien kunt u terecht bij onze jeugdconsulent. U vind hier links naar informatie over gezondheid, ontwikkeling en opvoeden.

 • Paspoort aanvragen

  Het aanvragen en ophalen van een paspoort doet u zelf. Dit geldt ook voor kinderen. U doet dit bij de gemeente waar u staat ingeschreven. U maakt hiervoor een afspraak. Controleer tijdig de datum op uw paspoort. U kunt de komende tijd te maken krijgen met langere wachttijden voor het verlengen of het aanvragen van een nieuw document. Maak daarom…

 • Individuele studietoeslag

  Bent u student en kunt u door een medische beperking structureel niet bijverdienen naast uw studie? Misschien kunt u dan een studietoeslag krijgen.

 • Aanvraag bouwtekening of bouwdossier

  U kunt uit het bouwarchief het volgende inzien of opvragen: aangevraagde bouwvergunningen, bouwtekening en constructieberekeningen.

 • Gehandicaptenparkeerplaats aanvragen of wijzigen

  Bent u lichamelijk beperkt voor minimaal 6 maanden, heeft u geen parkeerplaats op eigen terrein en heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? U kunt dan bij de gemeente een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats aanvragen bij uw woning of werkplek (werkplek alleen met medisch-specialistverklaring).