Zoekresultaat 1 - 8 van 8 resultaten

 • Informatie over bomen

  Hoe werkt het groenonderhoud in de gemeente? Wanneer wordt een boom gekapt en wanneer niet? En waarom wordt in het voorjaar zo weinig gemaaid? U leest het hier. 

 • Stembureaus

  In de gemeente Tynaarlo zijn er 28 stembureaus. U kunt stemmen in elk stemlokaal binnen de gemeente Tynaarlo.

 • Rijbewijs

  U kunt op twee manieren een rijbewijs aanvragen. Online via de RDW of persoonlijk in het gemeentehuis. Als u uw rijbewijs digitaal aanvraagt kunt u het na twee werkdagen ophalen op het gemeentehuis. Vraagt u uw rijbewijs aan de balie op het gemeentehuis aan, dan kunt u uw rijbewijs na zes werkdagen ophalen. Rijbewijzen zijn, zonder bijzondere omstandigheden, 10 jaar geldig.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. Na zes werkdagen kunt u uw paspoort ophalen bij de receptie van het gemeentehuis. Een paspoort voor volwassenen is 10 jaar geldig. Een paspoort voor jongeren tot 18 jaar 5 jaar.

 • ID-kaart

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. Na zes werkdagen kunt u uw ID-kaart ophalen bij de receptie van het gemeentehuis. Een ID-kaart voor volwassenen is 10 jaar geldig, een ID-kaart voor jongeren (tot 18 jaar) is 5 jaar geldig.

 • Woonwijk achterzijde PBH: Laarhove

  Op de achterzijde van de voormalig Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren komt een nieuwe woonwijk, Laarhove. Strootman Landschapsarchitecten ontwerpt hiervoor het plan. Hieronder vindt u het laatste nieuws.

 • Bouwdossier opvragen of inzien

  Heeft u of een architect of bouwonderneming bouw- en constructietekeningen, rapporten of berekeningen nodig, voor bijvoorbeeld het (ver)bouwen van een woonhuis, (bij)keuken, garage, schuur, carport, serre of dakkapel? In deze gevallen kunt u tegen betaling digitale of papieren stukken uit diverse bouwdossiers van ons ontvangen. Het inzien van de bouwdossiers op het gemeentehuis in Vries is kosteloos. Wij streven ernaar u de stukken binnen 14 werkdagen toe te zenden.Let op! Informatie betreffende rioleringen en/of aansluitingen op het gemeenteriool kunt u via info@tynaarlo.nl aanvragen.

 • Vries Zuid

  In Vries Zuid wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Het gaat om maximaal 75 woningen die in fases gebouwd gaan worden. Let op! Er zijn kavels beschikbaar. Kijk voor meer informatie onder kavelaanbod.