Zoekresultaat 1 - 10 van 30 resultaten

 • Meldpunt ongewenst gedrag van verhuurder

  Huurt u een woning of zoekt u een huurwoning? En heeft u een klacht over een verhuurder of een bemiddelaar? U kunt bij ons een melding doen als uw verhuurder zich niet aan de regels houdt. Huurt u van een woningcorporatie? Meld uw klacht dan bij de woningcorporatie.

 • Stemmen in een andere gemeente

  Wilt u in een andere gemeente stemmen? Dan heeft u een kiezerspas nodig. Voor de verkiezing van het Europees Parlement kunt u met een kiezerspas in alle gemeenten in Nederland stemmen. 

 • Informatie over bomen

  Hoe werkt het groenonderhoud in de gemeente? Wanneer wordt een boom gekapt en wanneer niet? En waarom wordt in het voorjaar zo weinig gemaaid? U leest het hier. 

 • Gemeente maait minder, voor meer natuur

  De gemeente is onlangs weer gestart  met het maaien van het gras . Op sommige plekken wordt het gras kort gehouden en op andere plekken is het ruiger en zie je bloemen en kruiden bloeien. Wat is de gedachte hierachter? En hoe gaat de gemeente precies te werk?

 • Stembureaus

  In de gemeente Tynaarlo zijn er 28 stembureaus. U kunt stemmen in elk stemlokaal binnen de gemeente Tynaarlo.

 • Stemmen voor de eerste keer

  Ben je net 18 geworden? Dan heb je geluk, want dan mag je je stem laten horen! Op donderdag 6 juni 2024 zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Jouw stem heeft invloed op wat er de komende vier of vijf jaar gaat gebeuren in Nederland. Laat daarom je stem horen! 

 • 200 nieuwe elektriciteitshuisjes in de gemeente Tynaarlo

  De energietransitie is in een stroomversnelling gekomen. Om aan de grotere energievraag te voldoen zijn in Nederland tienduizenden extra elektriciteitshuisjes nodig. Deze huisjes zijn nodig om ervoor te zorgen dat huizen in de buurt zich kunnen verwarmen met warmtepompen, dat elektrische auto's geladen kunnen worden en dat zonnepanelen hun stroom weer terug kunnen voeren. In 2050 moet heel Nederland namelijk van het gas af zijn. 

 • Rijbewijs

  U kunt op twee manieren een rijbewijs aanvragen. Online via de RDW of persoonlijk in het gemeentehuis. Als u uw rijbewijs digitaal aanvraagt kunt u het na twee werkdagen ophalen op het gemeentehuis. Vraagt u uw rijbewijs aan de balie op het gemeentehuis aan, dan kunt u uw rijbewijs na zes werkdagen ophalen. Rijbewijzen zijn, zonder bijzondere omstandigheden, 10 jaar geldig.

 • Zuidlaardermarkt

  Ieder jaar op de derde dinsdag van oktober wordt de Zuidlaardermarkt gehouden. Europa's grootste paardenmarkt, met een grote kermis en een vier kilometer lange warenmarkt. Bent u een paardenliefhebber, of houdt u gewoon van een gezellig dagje uit? Dan moet u écht eens een kijkje komen nemen, want de Zuidlaardermarkt is een hele belevenis! 

 • htfhkytukytgugt

  De samenvatting wordt getoond als onderdeel van de taak op een onderwerppagina.