Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Evenementenvergunning

  Als u een evenement organiseert, meldt u dit uiterlijk 20 oktober van het voorafgaande jaar. Bij nieuwe evenementen neemt u eerst per mail contact op met de evenementencoördinator. Organisaties van bestaande evenementen krijgen een aanmeldformulier in september. Als de datum van uw evenement is goedgekeurd, vraagt u online een evenementenvergunning aan. Dit doet u uiterlijk 8 weken voor het evenement.

 • Klein evenement melden

  Uw evenement is voor minder dan 750 bezoekers, hindert het verkeer of hulpdiensten niet en er is geen muziek te horen na 22.00 uur. U hebt dan meestal geen evenementenvergunning nodig. U moet uw evenement wel melden. Wanneer u wel een vergunning nodig heeft, staat onder Wat u moet weten. U meldt uw evenement minstens 3 weken van tevoren.

 • Adviesraad Sociaal Domein

  De Adviesraad Sociaal Domein Zandvoort adviseert – gevraagd en ongevraagd – het college van burgemeester en wethouders over het sociaal domein. De Adviesraad geeft advies namens inwoners van Zandvoort en is betrokken, deskundig en onafhankelijk.

 • Jeugd en jeugdhulp

  Hebt u een vraag over het opgroeien van uw kind(eren), maakt u zich zorgen of bent u op zoek naar (jeugd)hulp of ondersteuning? U kunt hiervoor terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en het sociaal wijkteam van Samen Zandvoort.

 • Contact en openingstijden

  Wij helpen u graag aan de centrale balie. U maakt een afspraak op de pagina van het product dat u nodig hebt, bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs. Hebt u een vraag of opmerking dan kunt u ons bellen of uw vraag mailen.