Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Aangifte doen van overlijden

    Als iemand is overleden moet u in korte tijd veel regelen. Onder andere aangifte van overlijden. Meestal gebeurt dit door de uitvaartondernemer.

  • Parkeervergunning zakelijk

    Ondernemers met een bedrijf in de binnenstad kunnen een zakelijke parkeervergunning aanvragen. Ook scholen in de binnenstad kunnen dit doen.Met een zakelijke parkeervergunning mag u parkeren op de parkeerplaatsen voor vergunninghouders. Een parkeervergunning is vanaf de aanvraagdatum 1 jaar geldig en kost €610,80.Soms zijn parkeerplaatsen tijdelijk niet beschikbaarOp sommige momenten zijn parkeerplaatsen niet beschikbaar. U kunt hier dan niet parkeren en uw auto kan verwijderd worden als die er toch staat:

  • Vooradvies omgevingsvergunning (conceptverzoek)

    U heeft (ver)bouwplannen. Om te weten of uw plan ook wenselijk en haalbaar is, raden we u aan om een vooradvies aan te vragen. U hoeft uw plan hiervoor nog niet in detail uit te werken. En hoort al in een vroege vast van uw plan of uw plan wel of niet kan. Let op: een vooradvies is niet gratis.Het voordeel van een vooradvies is dat u uw plan nog niet in detail uitgewerkt hoeft te hebben. U hoort al in een vroege fase van uw plan of uw plan wel of niet kan. Onderdeel van het vooradvies zijn de intake- en omgevingstafel.