Zoekresultaat 1 - 8 van 8 resultaten

 • Toekomstbestendig Wonen Lening

  Wilt u uw bestaande koopwoning of het pand van uw Vereniging van Eigenaren (VvE) verbeteren, maar heeft u hier het geld niet voor? Dan kan de Toekomstbestendig Wonen Lening interessant voor u zijn.De leningDeze lening heeft een aantrekkelijke rente en is mogelijk voor de volgende maatregelen:

 • Parkeervergunning zakelijk

  Ondernemers met een bedrijf in de binnenstad kunnen een zakelijke parkeervergunning aanvragen. Ook scholen in de binnenstad kunnen dit doen.Met een zakelijke parkeervergunning mag u parkeren op de parkeerplaatsen voor vergunninghouders. Een parkeervergunning is vanaf de aanvraagdatum 1 jaar geldig en kost €610,80.LET OP:Tijdens de weekmarkt op donderdag en zaterdag kunt u niet parkeren op de Groenmarkt en Zaadmarkt.

 • Gehandicaptenparkeerplaatsen

  Heeft u een handicap of bent u slecht ter been? En kunt u uw auto niet op eigen terrein parkeren? Dan kunt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen in de buurt van uw huis.In de binnenstad zijn meerdere openbare gehandicaptenparkeerplaatsen. Brengt u een bezoek aan de binnenstad? Dan kunt u daar parkeren met een gehandicaptenparkeerkaart.Gehandicaptenparkeerplaats aanvragen in uw buurtWilt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen in de buurt van uw huis? Controleer dan eerst of u voldoet aan de voorwaarden:

 • Alcoholwetvergunning

  Voor het verkopen van alcoholhoudende dranken heeft elk horecabedrijf en elke slijterij, vereniging of instelling een alcoholwetvergunning nodig.

 • Speelautomaten plaatsen

  Plaatst u een kansspelautomaat in uw horecabedrijf, dan heeft u een aanwezigheidsvergunning nodig op grond van de Wet op de Kansspelen. De Wet op de Kansspelen onderscheidt twee soorten horecabedrijven:hoogdrempelige inrichtingenlaagdrempelige inrichtingenIn een hoogdrempelige inrichting:mogen maximaal 2 kansspelautomaten aanwezig zijn.Een laagdrempelige inrichting:

 • Parkeerabonnement (markt)

  Met een parkeerabonnement kunt u parkeren op plekken voor betaald parkeren. Er is ook een speciaal abonnement voor marktondernemers voor donderdag en/of zaterdag.U vraagt een abonnement aan voor een straat of gebied. U kunt met het abonnement dus alleen parkeren op de betaalde parkeerplaatsen in die straat of dat gebied. Een parkeerabonnement is vanaf de aanvraagdatum 1 jaar geldig. Een overzicht van straten en prijzen vindt u verderop.LET OP:

 • Marktvergunning

  Wilt u op een van de warenmarkten in de gemeente Zutphen gaan verkopen? Dat heeft u een marktvergunning nodig.

 • Vaststelling subsidie

  Heeft u subsidie ontvangen van de gemeente Zutphen en moet u de subsidie vast laten stellen? Dan kunt u hiervoor het online formulier 'Subsidie vaststellen' gebruiken.U krijgt de vraag om de subsidie vast te laten stellen als u meer dan € 5000 aan subsidie heeft ontvangen.Dit heeft u nodigBij het invullen van het formulier moet u enkele documenten uploaden: