Zoekresultaat 1 - 10 van 10 resultaten

 • Rijbewijs online verlengen

  Wilt u uw rijbewijs verlengen, een categorie laten toevoegen of een her-afgifte na opheffing ongeldigverklaring aanvragen? Dat kan bij de RDW nu ook online.

 • Contact

  Heeft u vragen aan de gemeente? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Op onze website kunt u veel zelf regelen.

 • Aanslag gemeentelijke belastingen

  Rond 24 februari heeft u van de gemeente Zevenaar een aanslag voor de gemeentelijke belastingen van 2024 ontvangen. Waarom krijgt u de aanslag? Wat doet de gemeente met het geld? En wat betaalt u eigenlijk?

 • Voorgenomen verkoop of verhuur

  Soms zijn we als gemeente van plan om grond of gebouwen te verkopen of te verhuren. We zijn verplicht om zulke plannen bekend te maken zodat alle geïnteresseerden kunnen reageren. Op deze pagina vindt u een actueel overzicht van de plannen.

 • Datalek melden

  De gemeente Zevenaar stelt hoge eisen aan de beveiliging van uw persoonsgegevens. Als u persoonsgegevens kunt inzien die niet voor u zijn bedoeld kunt u daarvan een melding doen.

 • Circulariteit

  Circulariteit draait om het hergebruik van materialen. Hierdoor zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig. Ook stoten we minder CO2 uit en verkleinen we de afvalberg. Hergebruik heeft dus alleen maar voordelen.

 • Opknappen centrum Lobith

  In 2021 hebben wij het eerste deel van het plan ‘Oud Lobith’ uitgevoerd. De Markt en Middenstraat zijn opnieuw ingericht. In 2024 krijgen het overige deel van de Markt, de Komstraat, Dorpsdijk en de Walhof een opknapbeurt. Deze straten krijgen nieuwe bestrating, nieuwe beplanting en waar het kan vervangen we het riool. De werkzaamheden duren tot eind januari 2025.

 • Evenement: melding of vergunning

  Wilt u een evenement organiseren? Zoals een braderie, optocht, (straat)feest of een herdenking? En is uw evenement voor publiek toegankelijk? Soms hoeft u alleen een melding te doen. In andere gevallen heeft u een evenementenvergunning nodig.

 • Vestersbos

  De voormalige technische school op de locatie Vestersbos in Zevenaar staat al een tijd leeg. Een nieuwe invulling van de locatie is daarom wenselijk. Op 1 november 2023 heeft de gemeenteraad besloten om woningen te willen bouwen op deze locatie.

 • Omgevingsvisie

  Hoe willen we dat gemeente Zevenaar er in 2040 uitziet? Hoe zorgen we er samen voor dat onze gemeente nog steeds een fijne plek is om te wonen, werken, ontspannen en ondernemen? Waar zien we ruimte voor wonen en werken? Hoe maken we plek voor natuur en bewegen? En geven we ruimte aan de auto of openbaar vervoer? Daarvoor moeten we keuzes maken en een koers bepalen voor de toekomst van Zevenaar.