Zoekresultaat 1 - 10 van 21 resultaten

 • Parkeren in Duiven

  In het centrum van Duiven geldt een blauwe parkeerzone. De straten 't Weike, 't Buske en de Van Schaikstraat zijn een zone voor vergunninghouders. Hier mag alleen worden geparkeerd met een geldige parkeervergunning. Deze vraagt u online aan bij de gemeente.

 • Afval ophalen aan huis

  Afval wordt in de gemeente Duiven opgehaald door PreZero

 • Stemlocaties

  Tijdens de Europese verkiezingen kunt u op diverse plekken stemmen. Hieronder vindt u de locaties in de gemeente Duiven.

 • Voorwerpen op of aan de weg

  Wanneer u tijdelijk voorwerpen wilt plaatsen op of aan de weg, heeft u hiervoor een vergunning nodig. Hierbij kunt u denken aan voorwerpen zoals een kraan, bouwkeet of steiger.

 • Stimuleringsbeleid

  Het Stimuleringsbeleid heeft de gemeente Duiven opgezet om haar mooie verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties actief te ondersteunen. Al deze organisaties hebben als doel om de samenleving in Duiven mooier, sterker en socialer te maken. Als gemeente Duiven ondersteunen wij dit.

 • Kleur uw buurt

  Heeft u samen met vijf andere bewoners een leuk idee voor uw buurt? De gemeente heeft geld beschikbaar voor acties die de buurt verbeteren. Vraag een bijdrage aan via het aanvraagformulier.

 • Informatie over verordening Jeugdhulp

  Maakt u zich zorgen over het gedrag van uw kind? Is de opvoeding van uw kind een te grote uitdaging? Kan uw kind door een beperking niet of niet volledig thuis wonen? Maakt u zich zorgen over de ontwikkeling van uw kind? Dit zijn vragen waar de gemeente u bij kan helpen. Misschien biedt een algemene voorziening direct een oplossing voor uw vraag om hulp. Algemene voorzieningen zijn hulpvormen waar iedereen gebruik van kan maken. U hoeft hiervoor niet te wachten op een besluit van de gemeente.

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Heeft u door een beperking problemen met parkeren? Met een gehandicaptenparkeerkaart (hierna: Gpk) mag u parkeren op alle algemene parkeerplaatsen voor gehandicapten in heel Europa. Deze zijn vlak bij de ingang van openbare gebouwen, zoals winkels en ziekenhuizen. U kunt een Gpk in iedere auto gebruiken.

 • Woo-verzoek

  Wilt u informatie opvragen over beleid van de gemeente en de uitvoering daarvan? Dan kunt u een Woo-verzoek (voorheen Wob-verzoek) doen om deze informatie openbaar te laten maken.

 • Evenement: melding of vergunning

  Een evenement is een gebeurtenis die voor publiek toegankelijk is. Binnen de gemeente Duiven wordt onderscheid gemaakt tussen een evenement dat je moet melden en een evenement waarvoor een vergunning nodig is.