Zoekresultaat 1 - 10 van 14 resultaten

 • Stemlocaties

  Tijdens de Europese verkiezingen kunt u op diverse plekken stemmen. Hieronder vindt u de locaties in de gemeente Duiven.

 • Stimuleringsbeleid

  Het Stimuleringsbeleid heeft de gemeente Duiven opgezet om haar mooie verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties actief te ondersteunen. Al deze organisaties hebben als doel om de samenleving in Duiven mooier, sterker en socialer te maken. Als gemeente Duiven ondersteunen wij dit.

 • Informatie over verordening Jeugdhulp

  Maakt u zich zorgen over het gedrag van uw kind? Is de opvoeding van uw kind een te grote uitdaging? Kan uw kind door een beperking niet of niet volledig thuis wonen? Maakt u zich zorgen over de ontwikkeling van uw kind? Dit zijn vragen waar de gemeente u bij kan helpen. Misschien biedt een algemene voorziening direct een oplossing voor uw vraag om hulp. Algemene voorzieningen zijn hulpvormen waar iedereen gebruik van kan maken. U hoeft hiervoor niet te wachten op een besluit van de gemeente.

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Heeft u door een beperking problemen met parkeren? Met een gehandicaptenparkeerkaart (hierna: Gpk) mag u parkeren op alle algemene parkeerplaatsen voor gehandicapten in heel Europa. Deze zijn vlak bij de ingang van openbare gebouwen, zoals winkels en ziekenhuizen. U kunt een Gpk in iedere auto gebruiken.

 • Woo-verzoek

  Wilt u informatie opvragen over beleid van de gemeente en de uitvoering daarvan? Dan kunt u een Woo-verzoek (voorheen Wob-verzoek) doen om deze informatie openbaar te laten maken.

 • Evenement: melding of vergunning

  Een evenement is een gebeurtenis die voor publiek toegankelijk is. Binnen de gemeente Duiven wordt onderscheid gemaakt tussen een evenement dat je moet melden en een evenement waarvoor een vergunning nodig is.

 • Opvoedadvies

  Heeft u vragen over opvoeden, verzorging of de gezondheid van uw kind? Daarvoor kunt u terecht in het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

 • Omgevingswet

  Vanaf 1 januari 2024 geldt de Omgevingswet. De Omgevingswet bestaat uit alle wetten en regels voor de fysieke leefomgeving.

 • Loterij en kansspel

  U heeft een vergunning nodig voor het houden van een loterij of kansspel waarbij prijzen of premies kunnen worden gewonnen, zonder dat de deelnemers invloed op de uitslag kunnen uitoefenen. Een prijsvraag waarbij de winnaar door loting bepaald wordt, noemen we daarom ook een loterij.

 • Stempas

  U ontvangt uw stempas rond 23 mei 2024. Als u gaat stemmen neemt u uw stempas en een geldig identiteitsbewijs mee. Uw identiteitsbewijs mag maximaal 5 jaar zijn verlopen. Zonder identiteitsbewijs én stempas mag u niet stemmen.