Zoekresultaat 1 - 10 van 10 resultaten

 • Evenementenplanning

  Bekijk de evenementen die komend jaar plaatsvinden in de gemeente West Betuwe. U kunt uw evenement van 1 juli tot 1 november aanmelden voor het daaropvolgende jaar.

 • Sticker tegen brievenbusreclame

  Vraag een nee/ja of een nee/nee sticker aan voor op uw brievenbus.

 • Aankoop restgroen

  Restgroen is openbaar groen dat geen essentieel onderdeel uitmaakt van de hoofdgroenstructuur van een wijk. De maximale grootte is 150 m2. Deze percelen grenzen vaak aan grond van particulieren of ondernemers. In sommige gevallen kunt u deze grond kopen van de gemeente.

 • Veelgestelde vragen vluchtelingen uit Oekraïne

  Hier vindt u de veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot vluchtelingen uit Oekraïne.

 • Parkeervergunning

  Woont of werkt u in een gebied met betaald parkeren of een zone voor vergunninghouders? Dan kunt u een parkeervergunning aanvragen. Een parkeervergunning staat op uw kenteken en geldt in een bepaalde zone.

 • Omgevingsvergunning

  Informatie over het aanvragen van een omgevingsvergunning of het doen van een melding.

 • Publicatie voorgenomen verkopen onroerende zaken

  Bekendmaken van verkoop of verhuur van gebouwen of percelen grond die eigendom zijn van de gemeente. De bekendmakingen staan 3 weken online. Als gemeente verkopen of verhuren we gebouwen of grond die eigendom zijn van de gemeente. De gemeente West Betuwe publiceert de uitgifte van onroerende zaken vanwege de uitspraak van de Hoge raad in het ‘Didam-arrest’ van 26 november 2021. Hieronder kunt u per onroerende zaak het plan en de motivatie van de gemeente West Betuwe zien om een overeenkomst met de betreffende partij aan te gaan. Bent u het hier niet mee eens? Dan kunt u dit binnen de vervaltermijn aangeven.

 • Subsidie klimaat, water en riolering

  Het klimaat verandert. Dat merken we ook in West Betuwe. Hoosbuien, hitte en droogte komen steeds vaker voor. Wilt u maatregelen nemen om deze weersextremen op te vangen? Dan kunt u gebruik maken van een subsidie. De subsidie is bijvoorbeeld voor het ‘vergroenen’ van uw tuin, de aanleg van een groen dak of een regenton.

 • Beveiliging computersystemen | Responsible disclosure

  Heeft u een zwakke plek in de ICT-beveiliging ontdekt? Geef het aan ons door met het formulier Responsible Disclosure-melding. Door het melden helpt u mee misbruik tegen te gaan en de veiligheid van ICT-systemen te verhogen. Iedereen kan een melding doorgeven. De gemeente West Betuwe neemt uitgebreide maatregelen om zijn computersystemen goed te beveiligen. Toch kunnen ook onze systemen (een) zwakke plek(ken) hebben. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt, horen wij dit graag van u. Wij kunnen dan snel gepaste maatregelen nemen. Geeft u een melding door dan verklaart u daarmee akkoord te zijn met onderstaande afspraken over responsible disclosure.

 • Tijdelijke verkeersmaatregelen

  Regel een paar weken voor het afsluiten van een weg of plaatsen van obstakels toestemming. Dat nodig bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden, bouwactiviteiten of evenementen.