Zoekresultaat 1 - 10 van 15 resultaten

 • Gymzaal huren

  De gymzalen verhuren we alleen voor sportactiviteiten. Wij verhuren de gymzalen niet voor kinderfeestjes/verjaardagsfeesten.

 • Kernagenda Tuil

  De gemeente West Betuwe maakt zich, samen met inwoners, sterk voor prettig wonen en leven in Tuil en het buitengebied. Op deze agenda staan aandachtspunten die de inwoners belangrijk vinden voor de komende jaren.

 • Jeugd en gezinsvragen

  Waar kan ik terecht voor vragen over het opvoeden en opgroeien van mijn kind? Wat doe ik als mijn kind jeugdhulp nodig heeft, bijvoorbeeld omdat er gedragsproblemen zijn? Bel met het Team sociaal.

 • Erkennen van kind

  Als u niet getrouwd bent en u geen geregistreerd partnerschap heeft, dan heeft uw kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Wilt u de wettelijke vader of duomoeder zijn? Dan moet u het kind erkennen. Wat u moet regelen, hangt af van het moment waarop u het kind erkent: vóór de geboorte, bij de aangifte van de geboorte of ná de aangifte van de geboorte.

 • Publicatie voorgenomen verkopen onroerende zaken

  Bekendmaken van verkoop of verhuur van gebouwen of percelen grond die eigendom zijn van de gemeente. De bekendmakingen staan 3 weken online. Als gemeente verkopen of verhuren we gebouwen of grond die eigendom zijn van de gemeente. De gemeente West Betuwe publiceert de uitgifte van onroerende zaken vanwege de uitspraak van de Hoge raad in het ‘Didam-arrest’ van 26 november 2021. Hieronder kunt u per onroerende zaak het plan en de motivatie van de gemeente West Betuwe zien om een overeenkomst met de betreffende partij aan te gaan. Bent u het hier niet mee eens? Dan kunt u dit binnen de vervaltermijn aangeven. Op dit moment liggen er geen stukken ter inzage.

 • Individuele studietoeslag

  Volgt u een studie? En kunt u geen bijbaantje krijgen, omdat u een arbeidsbeperking heeft? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor individuele studietoeslag. De studietoeslag is een extra steun in de rug en vrij besteedbaar.

 • Leefbaarheidsbudget aanvragen

  Heeft u, of samen met anderen, een idee voor uw dorp of stadje? De gemeente West Betuwe geeft leefbaarheidsbudget aan initiatieven die de leefbaarheid en/of sociale samenhang van een kern verbeteren.

 • Aangifte geboorte

  Is uw kind geboren in de gemeente West Betuwe? Doe dan aangifte van de geboorte bij de gemeente West Betuwe. We maken de akte op en uw kind komt in de Basisregistratie Personen (BRP). U kunt de aangifte digitaal doen, dan nemen wij telefonisch contact met u op. Aangifte kunt u ook op het gemeentehuis doen. Is uw kind in een andere gemeente geboren? Bijvoorbeeld in het ziekenhuis in Tiel? Dan doet u bij de gemeente Tiel aangifte.

 • Tijdelijke verkeersmaatregelen

  Regel een paar weken voor het afsluiten van een weg of plaatsen van obstakels toestemming. Dat nodig bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden, bouwactiviteiten of evenementen.

 • Kernagenda Rumpt

  Op deze agenda staan activiteiten die de inwoners van Rumpt en de gemeente belangrijk vinden voor de komende jaren.