Zoekresultaat 1 - 10 van 15 resultaten

 • Begeleiding

  Hebt u moeite met het houden van overzicht op en structuur in uw dagelijkse leven? Of met het op orde krijgen en houden van uw uitgaven? Vindt u het lastig om in contact te komen met nieuwe mensen of uw sociale contacten te onderhouden? Dan komt u misschien in aanmerking voor een persoonlijk begeleider.

 • Nieuwsbrieven tijdelijke huisvesting

  Ontvang de nieuwsbrief over huisvesting statushouders, vluchtelingen en andere doelgroepen.

 • Vragenlijst Klimaatadaptatie

  Uw mening is belangrijk! Beantwoord in een paar minuten vragen over klimaatverandering en help ons om betere beslissingen te maken voor de toekomst. De vragenlijst is gemaakt in Microsoft Forms. Het invullen van de vragenlijst is anoniem.

 • Persoonsgebonden budget (pgb)

  U kunt kiezen hoe u zorg wilt ontvangen: via een persoonsgebonden budget (pgb) of via zorg in natura. Bij een pgb koopt u zelf zorg in. Bij zorg in natura kunt u kiezen tussen partijen die de gemeente, het zorgkantoor of de zorgverzekeraar hebben gecontracteerd.

 • Vervoer

  Kunt u geen gebruik maken van eigen of openbaar vervoer, dan zijn er andere mogelijkheden.

 • Eikenprocessierups

  Van half april tot en met juli nestelt de eikenprocessierups zich in eikenbomen. De haartjes van deze rups kunnen gezondheidsklachten veroorzaken bij mens en dier. Zoals jeuk, huiduitslag en irritatie aan de ogen of luchtwegen. We verwijderen de rupsen niet preventief. Wel proberen we ze op een zo natuurlijk mogelijke manier te bestrijden. Als u last hebt van de eikenprocessierups in een gemeentelijke boom, dan kunt u een melding openbare ruimte doen.

 • Hulpmiddelen om mobiel te blijven

  Bij zelfstandig leven hoort ook dat u zichzelf goed en makkelijk kunt verplaatsen. In huis, maar ook daarbuiten. Er zijn veel verschillende hulpmiddelen die u hiermee kunnen ondersteunen. Denk aan een rolstoel, aangepaste fiets, scootmobiel, traplift of tillift.

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  U vraagt een gehandicaptenparkeerkaart (GPK) aan bij de gemeente waar u staat ingeschreven. Dat kan online met DigiD. Of u maakt hiervoor een afspraak in het gemeentehuis. Een keuringsarts bepaalt na medisch onderzoek of u voldoet aan de voorwaarden.

 • Huishoudelijk afval en grofvuil

  Circulus verzorgt de inzameling van huishoudelijk afval in de gemeente Epe. Op de website en in de app van Circulus vindt u alle informatie over afvalinzameling.

 • Contact met de Wmo-consulent

  Voor vragen over de Wet maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) kunt u telefonisch contact opnemen met de consulenten van het Wmo-loket.