Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Gemeentelijke onderscheidingen

  Onze gemeente kent twee gemeentelijke onderscheidingen: Ereburger van de gemeente Gemert-Bakel; De Gemeentelijke Onderscheiding van de gemeente Gemert-Bakel.

 • Geheimhouding persoonsgegevens

  Wilt u niet dat bedrijven uw persoonsgegevens kunnen opvragen uit de Basis Registratie Personen (BRP)? Dan kunt u een verzoek indienen om uw gegevens geheim te houden. Dit is gratis.

 • Wijzigen omgevingsplan

  Wil je een (bouw)plan realiseren dat niet past binnen het omgevingsplan? Neem dan eerst contact met ons op. We onderzoeken in overleg met jou of het plan haalbaar is. En zo ja, of een wijziging van het omgevingsplan het juiste instrument is om je plan te realiseren. We kunnen je daarna specifieke informatie geven over de voorwaarden, onderzoekslasten en het verloop van de procedure. Deze kunnen per plan verschillen.

 • Omgevingsvergunning

  Ga je een woning bouwen of verbouwen? Dan kan het zijn dat je een omgevingsvergunning nodig hebt. Dit kun je controleren en aanvragen via het digitale Omgevingsloket. Je hoeft niet voor alle (bouw)activiteiten gelijktijdig een aanvraag in te dienen via dit digitale loket, maar dat kan wel.