Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Vermoeden fraude met (kopie) reisdocument melden

  U kunt slachtoffer worden van identiteitsfraude door oneigenlijk gebruik van uw paspoort of Nederlandse identiteitskaart, een kopie daarvan of van het documentnummer.

 • Aanpassing gegevens in de Registratie Niet Ingezetenen (RNI)

  U kunt een deel van uw gegevens in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) veranderen. Uw adres kunt u online wijzigen via het Digitaal Loket Verhuizen Buitenland. Andere gegevens wijzigt u bij de gemeente Goes als gemeente met een RNI-loket.

 • Melding openbare ruimte (Fixi)

  Ziet u iets buiten dat niet in orde is? Zoals afval op straat, losliggende tegels, teveel onkruid of een volle prullenbak? Meld het dan bij de gemeente.

 • Adjustment of data in the Non-Residents Registration (RNI)

  You can change some of your details in the Non-Residents Registration (RNI). You can update your address online via the Digital Relocation Abroad Portal. For other changes, you need to go to the municipality of Goes, which has an RNI desk.

 • Inschrijving Registratie Niet Ingezetenen (RNI)

  Inschrijven bij kortdurend verblijf in Nederland.

 • Koninklijke onderscheiding, lintje

  Overal in Goes zetten inwoners zich in voor anderen of voor een goed doel. Meestal doen ze dat op de achtergrond. En vinden ze dit zelf maar heel gewoon. Maar deze mensen mogen best eens in het zonnetje staan! Kent u zo'n inwoner die dat verdient? Denk dan eens aan een Koninklijke Onderscheiding (een lintje). Voor veel mensen is dat een heel waardevol compliment. Iedereen mag zo’n lintje voor iemand aanvragen.

 • Melding moeilijke teksten

  We doen ons best om duidelijk en begrijpelijk te schrijven. Dat lukt ons niet altijd. Als inwoner kom je dan een ingewikkelde tekst tegen. Daar willen we wat aan doen, maar daar hebben we jou voor nodig. Dus meld het ons als je onze teksten te moeilijk vindt.