Zoekresultaat 1 - 10 van 21 resultaten

 • Team Jeugd en Gezin

  Inwoners met vragen over bijvoorbeeld opgroeien en opvoeden, gedragsproblemen, financiën, huisvesting en onderwijs kunnen bij Team Jeugd en Gezin terecht. Het team Jeugd en Gezin is onderdeel van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Tiel en richt zich op (gezinnen met) kinderen of jongvolwassenen tot 23 jaar. Het team Jeugd en Gezin kan doorverwijzen naar specialistische jeugdhulp.

 • Evenement organiseren

  Gaat u een straatfeest of ander evenement organiseren? Dan kan het zijn dat u een vergunning nodig heeft. Dit is onder andere afhankelijk van de omvang, tijd en locatie. Stuur uw aanvraag op tijd in. Voor kleine evenementen, zoals een straatfeest of een buurtbarbecue, is een melding doen bij de gemeente vaak al genoeg.

 • Nederlanderschap, optie/naturalisatie

  De Nederlandse nationaliteit kan van rechtswege worden verkregen. Als dat niet het geval is, dan kunt u het Nederlanderschap verkrijgen door optie of naturalisatie.

 • Zwemlessen voor kinderen

  Is uw inkomen te laag om zwemlessen te kunnen betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur biedt dit jaar hier een eenmalige vergoeding voor aan.

 • Buitenlandse documenten registreren

  Heeft u een document van een gebeurtenis die in het buitenland heeft plaatsgevonden? Zoals een huwelijk, overlijden, geboorte, echtscheiding, erkenning of adoptie? Dan moet u dat document bij ons laten registreren. U maakt daarvoor een afspraak.

 • Aangifte geboorte

  Als een kind geboren is, moet geboorteaangifte worden gedaan in de gemeente waar het kind geboren is. De aangifte kan worden gedaan door de moeder, vader of door iemand anders die bij de geboorte aanwezig was. De geboorteaangifte in Tiel kunt u online doen of op afspraak in het Stadhuis.

 • Digitale bezoekersregeling, centrum

  Woont u in een gebied waar vergunningparkeren geldt? Dan kunt u met de digitale bezoekersregeling uw bezoek tegen een lager tarief laten parkeren. U koopt vooraf parkeertegoed in. Als er bezoek komt, meldt u het kenteken van uw bezoek aan en af via mijn.2park.nl. De kosten worden van uw tegoed gehaald.

 • Uitgifte onroerend goed

  De gemeente Tiel maakt via deze pagina de (voorgenomen) uitgifte van gemeentelijke onroerende zaken (grond en opstallen) bekend. Het gaat hier zowel om onroerende zaken die door middel van een openbare selectieprocedure worden uitgegeven als om uitgiften waarbij deze procedure niet is gevolgd (één-op-één uitgiften).

 • Woo-publicaties

  Overzicht van gepubliceerde Woo-verzoeken en genomen besluiten

 • Cultuurlessen voor kinderen

  Wilt uw kind graag lessen volgen in kunst en cultuur? Denk bijvoorbeeld aan muziekles, dansles, schilderles, toneelles, zangles etc. Is uw inkomen te laag om dit te kunnen betalen, dan kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur misschien helpen. Het Jeugdcultuurfonds kan het lesgeld betalen voor kinderen uit gezinnen die leven van een laag inkomen.