Zoekresultaat 1 - 10 van 44 resultaten

 • Cultureel idee

  Heb jij een goed cultureel idee? Denk aan een idee dat te maken heeft met muziek, film en theater, lezen en schrijven, dans en beeldende kunst. Maar denk ook aan erfgoed, zoals verhalen, tradities of oude gebouwen. Onze cultuurcoaches helpen je graag op weg!

 • Advies en ondersteuning voor ondernemers

  Onze bedrijvencontactfunctionaris is het centrale aanspreekpunt voor ondernemers en vormt de schakel tussen het bedrijfsleven en de gemeente. U kunt bij hem terecht met uw vragen en wensen over ondernemen in de gemeente Tynaarlo. Hij is uw gids in gemeenteland. Wilt u direct weten wat u als ondernemer moet weten en regelen? Kijk dan op ondernemersplein.nl met informatie van de rijksoverheid voor ondernemers.

 • Asbest verwijderen

  Asbest mag u nooit in de afvalcontainer gooien. U kunt als particulier asbest afvoeren naar de milieustraat.

 • Begraven

  De gemeente wil graag de mogelijkheid bieden om overledenen dicht bij de eigen woonomgeving een laatste rustplek te geven. Daarom is er in de drie grote dorpen van onze gemeente een gemeentelijke begraafplaats.

 • Adviesraad Sociaal Domein

  De Adviesraad Sociaal Domein (ASD) is een onafhankelijke raad die het College van B&W gevraagd en ongevraagd adviseert over gemeentelijk beleid en de uitvoering daarvan. Het gaat dan over beleid en uitvoering op het gebied van het sociale domein. Denk hierbij aan onderwerpen als zorg, jeugd, werk en inkomen, schuldhulpverlening en zelfredzaamheid.

 • Een ander idee of initiatief

  Heb jij een plan dat niet past bij een van de onderwerpen op de pagina ik heb een idee? Dan kun je via deze pagina je initiatief met ons delen via het aanmeldingsformulier. 

 • Bijzondere paspoorten

  Wilt u een bijzonder paspoort aanvragen? Zoals een noodpaspoort, tweede paspoort, vluchtelingenpaspoort of een vreemdelingenpaspoort? Dan kan het zijn dat u andere identiteitsbewijzen mee moet nemen naar de afspraak of extra informatie moet aanleveren. Op deze pagina leest u wat er per aanvraag van u verwacht wordt.

 • Speelplekken

  Er is bijna altijd wel een speelplek voor kinderen in de buurt. Deze worden door ons als gemeente onderhouden. Als de speeltoestellen niet meer voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen, verwijderen wij ze. Je kunt dan samen met je buurt nieuwe speeltoestellen aanvragen.

 • Verklaring omtrent gedrag

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of instanties kunnen daar om vragen. Bijvoorbeeld als u een nieuwe baan hebt of een visum wilt aanvragen. Het ministerie van Veiligheid en Justitie beoordeelt uw aanvraag.

 • Het schetsontwerp

  In onderstaand filmpje beantwoord verkeerskundige Peter Traas van Royal HaskoningDHV vragen over het schetsontwerp. Het schetsontwerp zelf en de dwarsdoorsnedes vindt u onderaan deze pagina. De vragen en antwoorden rustig teruglezen? Klik dan hier.