Zoekresultaat 1 - 10 van 28 resultaten

 • ZandvoortPas

  Als u een laag inkomen hebt, kunt u de ZandvoortPas aanvragen. Hiermee krijgt u onder andere korting op sporten, winkels en musea. Met de pas vraagt u ook gemakkelijk andere vergoedingen, toeslagen en bijzondere bijstand aan. U kunt de ZandvoortPas direct zelf aanvragen. Het is ook mogelijk om dit samen met het sociaal wijkteam te doen. U kunt meerdere regelingen tegelijk aanvragen. Als u vragen hebt over uw aanvraag, kunt u met ons bellen. Dat kan op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur. Vraag naar team Minima.

 • Parkeerkaart gehandicapten

  Kunt u door uw handicap niet ver lopen en bent u voor vervoer afhankelijk van anderen? U kunt dan online een gehandicaptenparkeerkaart (GPK) aanvragen. Hiermee mag u gratis parkeren op een parkeerplaats speciaal voor gehandicapten. U mag met een GPK niet parkeren op laad- en losplekken of een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken. Als u hulp nodig hebt bij het aanvragen, kunt u contact opnemen met het Sociaal Wijkteam in uw buurt.

 • Meldpunt problemen met verhuurder

  U huurt een particuliere huurwoning of zoekt een woning via een bemiddelingsbureau. Verhuurders en bemiddelingsbureaus moeten zich aan regels houden. Gebeurt dat niet dan kunt u dat bij ons melden. U kunt ook anoniem een melding doen. Huurt u van een woningcorporatie en hebt u klachten? Neem dan contact op met de woningcorporatie.

 • Adressen waar geen parkeervergunning mogelijk is

  Woont of werkt u op 1 van de volgende adressen, dan kunt u nooit een parkeervergunning aanvragen. In deze buurten is namelijk een tekort aan parkeerplaatsen.

 • Geboorte aangeven

  U geeft de geboorte van uw kind aan in de gemeente waar uw kind is geboren. Dit doet u binnen 3 dagen na de geboorte. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Ontheffing voorwerp in de openbare ruimte plaatsen

  Plaatst u een voorwerp voor bouwwerkzaamheden op de openbare weg, dan hebt u soms een ontheffing nodig. U vraagt de ontheffing minstens 3 weken van te voren aan. Is er bij uw aanvraag een verkeersplan nodig, dan uploadt u dit plan bij deze aanvraag en tegelijk in platform LTC-TVM.

 • Uitkering aanvragen als ondernemer

  Hebt u een bedrijf en te weinig inkomen om van te leven? Of kunt u niet meer werken door langdurige ziekte? Dan kunt u bijstand voor zelfstandigen aanvragen. We vullen het inkomen van uw gezin dan aan tot bijstandsniveau. Zodat u uw dagelijkse boodschappen en vaste lasten kunt betalen. Ook een lening voor bedrijfskrediet is mogelijk. Vul online uw gegevens in en we bellen u binnen 5 werkdagen terug. We bespreken dan uw situatie en vertellen wat we nog van u nodig hebben.

 • Vakantieverhuur registreren

  Als u een Bed & Breakfast (B&B) begint in uw woning, bent u verplicht dit te melden. Dit geldt ook als u uw hele huis, kamer of deel van uw huis gaat verhuren aan toeristen. U vraagt hiervoor een registratienummer aan bij het landelijke registratiesysteem voor toeristische verhuur. Dit nummer moet in al uw verhuuradvertenties staan, zoals op Airbnb of Booking.com.

 • Subsidie toeristische evenementen

  Wilt u een toeristisch evenement organiseren in Zandvoort? Dan kunt u subsidie aanvragen.

 • Energietoeslag 2023

  Als u een laag inkomen hebt, kunt u ook voor 2023 een toeslag krijgen voor uw energiekosten. Hebt u een ZandvoortPas (2023) en bent u hoofdbewoner op uw adres. Dan hebben wij de toeslag al op uw rekening gestort. Hebt u de energietoeslag 2023 niet ontvangen en hebt u een laag inkomen? Vraag de energietoeslag dan aan tot en met 30 augustus 2024.