Zoekresultaat 1 - 10 van 20 resultaten

 • Toekomstbestendig Wonen Lening

  Wilt u uw bestaande koopwoning of het pand van uw Vereniging van Eigenaren (VvE) verbeteren, maar heeft u hier het geld niet voor? Dan kan de Toekomstbestendig Wonen Lening interessant voor u zijn.De leningDeze lening heeft een aantrekkelijke rente en is mogelijk voor de volgende maatregelen:

 • Vreemdelingenpaspoort

  Heeft u een geldige verblijfsvergunning, maar (nog) niet de Nederlandse nationaliteit? Dan kunt u misschien een vreemdelingenpaspoort aanvragen.

 • Vluchtelingenpaspoort

  Een vluchtelingenpaspoort is een identiteitsbewijs en reisdocument voor asielzoekers met een verblijfstatus.

 • Geregistreerd partnerschap omzetten in huwelijk, met ceremonie

  Als u een ceremonie wilt om uw geregistreerd partnerschap om te zetten in een huwelijk, maakt u eerst een afspraak om een datum en locatie te reserveren.

 • Spoedaanvraag

  Heeft u uw paspoort of identiteitskaart snel nodig? Dan kunt u een spoedaanvraag doen.Zo werkt hetDoet u de spoedaanvraag vóór 14.00 uur in het stadhuis. In principe kunt u het document dan de volgende werkdag vanaf 10.30 uur afhalen.Neem telefonisch contact met ons op, zodat we dit voor u in kunnen plannen.

 • Parkeervergunning zakelijk

  Ondernemers met een bedrijf in de binnenstad kunnen een zakelijke parkeervergunning aanvragen. Ook scholen in de binnenstad kunnen dit doen.Met een zakelijke parkeervergunning mag u parkeren op de parkeerplaatsen voor vergunninghouders. Een parkeervergunning is vanaf de aanvraagdatum 1 jaar geldig en kost €610,80.LET OP:Tijdens de weekmarkt op donderdag en zaterdag kunt u niet parkeren op de Groenmarkt en Zaadmarkt.

 • Melding openbare ruimte

  Ziet u iets in de openbare ruimte dat kapot is? Een losse stoeptegel, een geknakte boom(tak)? Of ervaart u overlast? Geef het ons door via de melding openbare ruimte.

 • Nederlandse nationaliteit aanvragen

  Woont u in Nederland en heeft u een andere nationaliteit? Of woont u in het buitenland en zijn uw ouders Nederlands? Dan kunt u de Nederlandse nationaliteit aanvragen.

 • Gehandicaptenparkeerplaatsen

  Heeft u een handicap of bent u slecht ter been? En kunt u uw auto niet op eigen terrein parkeren? Dan kunt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen in de buurt van uw huis.In de binnenstad zijn meerdere openbare gehandicaptenparkeerplaatsen. Brengt u een bezoek aan de binnenstad? Dan kunt u daar parkeren met een gehandicaptenparkeerkaart.Gehandicaptenparkeerplaats aanvragen in uw buurtWilt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen in de buurt van uw huis? Controleer dan eerst of u voldoet aan de voorwaarden:

 • Alcoholwetvergunning

  Voor het verkopen van alcoholhoudende dranken heeft elk horecabedrijf en elke slijterij, vereniging of instelling een alcoholwetvergunning nodig.