Zoekresultaat 1 - 10 van 30 resultaten

 • Exploitatievergunning Horeca

  Voor horeca zonder alcohol heeft u in sommige straten van Breda een exploitatievergunning nodig. Deze vergunning vraagt u aan bij de gemeente.

 • Identiteitskaart inwoner Breda

  Een identiteitskaart vraagt u aan bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak. U betaalt bij de aanvraag. U haalt de identiteitskaart na 6 werkdagen persoonlijk af, tijdens openingstijden bij balie 10. Een afspraak is niet nodig. U heeft 3 maanden om uw identiteitskaart op te halen.

 • DigiD aanvragen vanuit het buitenland

  Als u in het buitenland woont en beschikt over een BSN, kunt u gratis een DigiD aanvragen bij digid.nl. Activeren van uw DigiD doet u daarna bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak.

 • Uittreksel basisregistratie personen

  Een uittreksel basisregistratie personen (BRP) is een verklaring van de gemeente dat u in Breda woont. Op het standaard uittreksel staan uw naam, voornamen, adres, woonplaats, geboortedatum en geboorteplaats. Een uittreksel op een werkdag vóór 12 uur digitaal aangevraagd, wordt dezelfde werkdag per post aan u verzonden. Aanvragen na dit tijdstip worden de volgende werkdag verzonden. Voor de bezorgdatum zijn we afhankelijk van de postbezorging.

 • Alcoholwetvergunning paracommercieel

  Niet-commerciële inrichtingen van bijvoorbeeld verenigingen en stichtingen die horeca-activiteiten uitvoeren (bijvoorbeeld wijk- en buurthuizen, culturele centra en kantines van sportverenigingen)hebben een alcoholwetvergunning nodig.

 • Paspoort inwoner Breda

  Een paspoort vraagt u aan bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak. U betaalt bij de aanvraag. U haalt het paspoort na 6 werkdagen persoonlijk af, tijdens openingstijden bij balie 10. Een afspraak is niet nodig. U heeft 3 maanden om uw paspoort op te halen.

 • Subsidie energie-initiatieven

  Samen met uw buurtgenoten aan de slag om uw huizen te verduurzamen? Vraag subsidie aan voor uw ‘energie-initiatief’ om u hierbij te helpen.

 • Tijdelijke subsidieregeling impulsgelden bedrijventerreinen

  Deze subsidie is om het toekomstbestendig maken van de Bredase bedrijventerreinen te versnellen.

 • Kansspelvergunning

  Voor het plaatsen van 1 of meer kansspelautomaten (gericht op het winnen van geld) in een horeca-inrichting is een vergunning nodig. De exploitant van de automaat vraagt de vergunning aan voor uw inrichting. U heeft geen vergunning nodig voor behendigsheidsautomaten (flipperkast of Photoplay).

 • Energie Bespaar Coach

  De gratis Energie Bespaar Coach helpt huishoudens met een laag en midden inkomen om energie en geld te besparen. De Energie Bespaar Coach komt 3 keer bij u langs. De coach geeft u tips over energiebesparing en biedt een gratis pakket met energiebesparende maatregelen aan.