Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Wijzigen van kenteken

  Het is belangrijk dat de gegevens op uw parkeervergunning of abonnement kloppen. Als er iets verandert in het kenteken, moet u dit zo snel mogelijk doorgeven. Als het kenteken niet klopt, loopt u namelijk het risico op een bekeuring. Als u inlogt in het digitaal parkeerloket, ziet u in het overzichtsscherm achter uw parkeerproducten de optie 'wijzigen'. Hier kunt u uw kenteken (tijdelijk) wijzigen.

 • Subsidieregeling Cultuur - Kunstevenement (professionals)

  De gemeente Zwolle vindt een goed cultuuraanbod op het gebied van evenementen voor inwoners en bezoekers belangrijk. De gemeente wil initiatieven ondersteunen die bijdragen aan het vergroten van dit culturele aanbod en Zwolle nog experimentele, creatiever en ondernemender maken. Met de subsidieregeling kunstevenement stelt de gemeente geld beschikbaar voor de organisatie van culturele evenementen, kunstevenementen en kunstfestivals.

 • Bezoekersvergunning aanvragen

  In de binnenstad van Zwolle en de wijken daaromheen geldt betaald parkeren. Woont u in een buurt met betaald parkeren? Dan kunt u een parkeervergunning voor uw bezoek aanvragen.

 • Subsidieregeling Cultuur - Kunstactiviteit (professionals)

  De gemeente Zwolle vindt een goed cultuuraanbod voor inwoners en bezoekers belangrijk. De gemeente wil initiatieven ondersteunen die bijdragen aan het vergroten van dit culturele aanbod en Zwolle nog experimentele, creatiever en ondernemender maken. Met de subsidieregeling Kunstactiviteit stelt de gemeente geld beschikbaar voor professionele organisaties in Zwolle voor het ontwikkelen van activiteiten op het gebied van kunst en cultuur.

 • Deelvoertuigen

  Zwolle staat voor grote opgaven en heeft flinke ambities. De stad groeit in aantallen inwoners, forensen en bezoekers. Daarmee neemt het aantal verplaatsingen ook toe. Gelijktijdig is de beschikbare ruimte in Zwolle schaars. Door voertuigen te delen zijn er minder nodig. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor een bereikbare, leefbare en gezonde stad voor iedereen.

 • Wadi en Regenton Subsidie

  Maak slimmer gebruik van regenwater. Plaats een regenton of infiltratiekrat en vang daarin uw regenwater op. Of maak een wadi. Handig voor de tuin. Zeker in drogere periodes. En bij hevige buien helpt u wateroverlast te voorkomen. Voor bijvoorbeeld een regenton, infiltratiekrat en wadi kunt u subsidie krijgen van de gemeente.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan bij de publieksbalie in het Stadskantoor. Een ander mag dit niet voor u doen. Voor de aanvraag moet u vooraf een afspraak maken. U betaalt de kosten bij de afspraak. 6 werkdagen na uw afspraak kunt u uw paspoort persoonlijk ophalen.